agenda

Geen agendapunten

Zwoele Zomer Kindermiddag (11.00-16.30)

Naast de Zwoele Zomeravonden organiseert het museum op 10 augustus (van 11.00 tot 16.30 uur) weer een speciale Zwoele Zomer Kindermiddag, met maar liefst 14 bijzondere kindervoorstellingen en -activiteiten. De festivaldag biedt voor ieder wat wils: Theatergroep Wie Walvis speelt Moustachio: een grappige, muzikale voorstelling over de liefde, vorig jaar op de Parade bekroond tot beste kindervoorstelling, Marc Heijnen nodigt in Sopacuwa iedereen uit op zijn minidraaimolen, maar je kunt ook kiezen voor een speciale rondleiding van kinderboekenschrijfster Lydia Rood door de kindertentoonstelling 10 Topstukken - 1001 Verhalen. Ensemble Judique (ism Internationale Muziekzomer) mengt theater en klassieke muziek in de bijzondere voorstelling 'De kleine Juan' en met de kunstenaars en docenten van Cinekid kunnen kinderen ook zelf aan de slag: door een fantasievolle animatie te maken, of in een studio te testen of ze zelf een goede kunstverslaggever zijn. Filmen, presenteren, monteren.. en dan natuurlijk snel naar Hotmamahot, voor de allerbijzonderste kunstpannenkoeken van Nederland. Of hou je juist van zelf knutselen, tekenen of zelfs borduren? Dan kun je terecht bij één van de vele doorlopende workshops, van o.a. BoekieBoekie, Lea Vervoort, Jelle Korevaar en Aranea van Laar. Teveel om op te noemen. Maar.. wie is toch die man (Scubabianchi) in die auto vol vissen? 

Er zijn heerlijke pannenkoeken te koop, maar iedereen mag natuurlijk ook zijn eigen picknick meenemen. De Zwoele Zomer Kindermiddag is gratis voor iedereen met een geldig toegangsbewijs voor park en museum. Toegangsprijs: combikaartje park en museum: € 16,80 voor volwassenen, € 8,40 voor kinderen van 6 tot 12 jaar (onder 6 jaar gratis).

Bekijk hier het definitieve programma met alle aanvangstijden. Via deze website kunt u zich ook aanmelden voor de digitale nieuwsbrief en blijft u op de hoogte van actuele informatie over het Zwoele Zomerprogramma en nog veel meer nieuws over het Kröller-Müller Museum. Of volg ons op Facebook en Twitter.
 
Foto's: Wie Walvis en Cinekid