agenda

Geen agendapunten

Warme Winter Wandeling voor gezinnen, met uniek bezoek graven Kröller-Müller

NB: aanmelden is niet meer mogelijk!

In de voorjaarsvakantie, op zaterdag 23 en zondag 24 februari, kunnen gezinnen met kinderen (6+) op pad met boswachter Henk Ruseler. De tocht gaat langs onverwachte plekken in de beeldentuin, over de Franse berg met als hoogtepunt een bezoek aan het graf van Anton en Helene Kröller-Müller (en Sam van Deventer). Deze graven zijn normaal gesproken niet te bezoeken, maar speciaal voor deze wandeling wordt een uitzondering gemaakt.

De wandeling duurt circa 3 kwartier en start om 12.00 uur en 13.00 uur vanaf het museum. Om op te warmen is er na afloop een lekker glas glühwein of warme chocolademelk.

Aanmelding is verplicht en kan tot en met vrijdag 22 februari, 11.00 uur. Er kunnen maximaal 25 personen deelnemen aan elke wandeling. Aanmelden kan door het sturen van een mail naar info@kmm.nl o.v.v. uw gegevens, de datum (23 of 24 februari) en het aantal personen (inclusief kinderen). De wandeling is gratis, u heeft wel een geldig entreebewijs voor Park en museum nodig. De Museumkaart is geldig in het museum, niet in het Park.

De wandeling is tot stand gekomen in samenwerking met Het Nationale Park De Hoge Veluwe en restaurant Monsieur Jacques.

Tip: koop uw kaartje alvast online  

Foto: De graven van Anton en Helene Kröller-Müller (foto van Het Nationale Park De Hoge Veluwe)