agenda

Geen agendapunten

Workshop 1001 Illustraties

Heeft u kinderen van 8-12 jaar? Houden ze van tekenen, fantaseren en spannende verhalen? Schrijf ze dan in voor de workshop 1001 Illustraties van Lea Vervoort, winnares van de BoekieBoekie stArtAward! De leukste activiteit om de zomervakantie mee te beginnen!

De workshop vindt plaats in de bijzondere kindertentoonstelling 10 Topstukken – 1001 Verhalen. Eerst ontdekken de kinderen het spannende museumverhaal van ‘De jongen met het doosje’. Daarna gaan ze zelf aan de slag! Stapsgewijs werken de kinderen toe naar het eindresultaat: een zelfgemaakte illustratie waarin een nieuw avontuur van de jongen met het doosje te zien is. Onder leiding van Lea experimenteren de kinderen met verschillende materialen en tekenstijlen. Spelenderwijs leren de kinderen hoe ze hun fantasie op een mooie en eenvoudige manier snel op papier kunnen zetten. Alle illustraties worden gescand en komen op de website, en de meest bijzondere illustraties krijgen een plekje in de tentoonstelling!

Extra! Alle deelnemers ontvangen ook nog de nieuwste BoekieBoekie vol met grappige strips, spannende verhalen en leuke doeopdrachten voor in de beeldentuin.

De workshop vindt plaats op dinsdag 2 juli van 14:00 – 15:00 uur

De kosten voor de workshop zijn € 2,50 of € 7,50 inclusief BoekieBoekie (t.w.v. 7,95). De entreekosten voor het museum zijn niet inbegrepen:
Kinderen 6 t/m 12 jaar: € 8,40 (€ 4,20 voor Park en € 4,20 voor museum)
Volwassenen: € 16,80 (€ 8,40 voor Park en € 8,40 voor museum)

Er kunnen maximaal 15 kinderen meedoen per workshop dus schrijf ze vóór 1 juli in door te mailen naar educatie@kmm.nl.

Illustratie: Lea Vervoort, BoekieBoekie No. 89