agenda

Geen agendapunten

Concert Masterclass Apeldoorn in Kröller-Müller

Op zondag 1 september (aanvang 14.30 uur) wordt in het auditorium van het Kröller-Müller Museum een concert verzorgd door deelnemers aan de ‘Masterclass Apeldoorn’. In de week van 26 augustus tot en met 1 september worden masterclasses kamermuziek gegeven door zes topmusici van internationale reputatie, in Schouwburg en Congrescentrum Orpheus in Apeldoorn. Hieraan nemen zo'n 40 jonge getalenteerde muziekstudenten uit vele landen deel. Zowel deelnemers als docenten geven op diverse plaatsen in Nederland concerten. De volgende masters verzorgen de lessen: Philippe Graffin (viool), Ásdís Valdimarsdóttir (altviool), Rafael Wallfisch (cello), Pascal Devoyon (piano) en Charles Neidich (klarinet).

Het concert wordt georganiseerd door de Internationale Stichting Masterclass Apeldoorn en is gratis voor iedereen met een geldig toegangsbewijs voor Het Nationale Park De Hoge Veluwe en het Kröller-Müller Museum.

Het programma en de uitvoerenden worden pas bepaald tijdens de Masterclassweek. Meer informatie vindt u op de website  www.masterclass-apeldoorn.nl.