agenda

Geen agendapunten

Een zomer met Seurat: avondopenstelling met concert van Eva sur Seine

Het Kröller-Müller Museum staat deze zomer helemaal in het teken van de tentoonstelling Seurat. Meester van het pointillisme. Om zoveel mogelijk bezoekers in de gelegenheid te stellen de tentoonstelling te zien, organiseert het museum vier speciale avondopenstellingen, op 12 en 26 juli en 16 en 30 augustus. Het museum is dan tot 20.30 uur geopend en het publiek wordt rond getrakteerd op een concert in de sfeer van de tentoonstelling.

Eva sur Seine (12 juli, 19.00 uur in het Rietveld-paviljoen)
Eva sur Seine is een jong gypsyjazz project van het Thomas Baggerman trio en Eva Scholten, voor zowel echte jazzliefhebbers als een meer pop-minded publiek. De band speelde onder andere op: Festival Django Reinhardt in Samois sur Seine (FR), Breda Jazz Festival, Blue Balls Festival, Luzern (CH) en Django á Liberchies (BE). Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=iVqn2w1STr0.

De avondopenstellingen komen mede tot stand dankzij de Gemeente Ede. Er is catering aanwezig, maar iedereen mag natuurlijk ook zijn eigen picknick meenemen. Tijdens de avonden kunnen bezoekers ook  proeven van de bijzondere smaken van Ede - dit jaar Hoofdstad van de smaak www.hoofdstadvandesmaak.nl.

Voor de avondopenstellingen met concert is een geldig toegangsbewijs voor Het Nationale Park De Hoge Veluwe en het Kröller-Müller Museum voldoende. Dit jaar komt het uitgebreide programma van 'Een zomer met Seurat' in de plaats van de Zwoele Zomer. Bekijk het volledige programma op: www.krollermuller.nl/seurat.

Fotograaf: Alexander Koning