Vacatures

De afdeling P&O is de afdeling binnen het Kröller-Müller Museum die zich bezighoudt met werving en selectie. Open sollicitaties worden niet in portefeuille gehouden. Verzoeken tot stages kunnen aan de afdeling P&O gericht worden. 

Vacature:

Medewerker technische dienst installaties en gebouwen (m/v)

Afdeling Bedrijfsvoering
Aantal uur/week 36
Functieomschrijving Het museum kent twee afdelingen: Bedrijfsvoering en Collectie & presentatie. De Technische dienst installaties en gebouwen valt onder Bedrijfsvoering. I.v.m. pensionering van onze huidige medewerker zoekt het Kröller-Müller Museum m.i.v. 01-02-2015 een:

Medewerker technische dienst installaties en gebouwen (m/v)
36 uur per week


In eerste instantie gaat het om een arbeidscontract voor de duur van één jaar. Bij gebleken geschiktheid kan dit omgezet worden in een arbeidscontract voor onbepaalde tijd.

Functie-doel:
Wij zoeken iemand die zeer zelfstandig de dagelijkse werkzaamheden van de Technische dienst installaties en gebouwen uitvoert met als doel het optimaal functioneren van de technische installaties en het gebouw en de continuïteit van de bedrijfsvoering.

Functie-kernactiviteiten o.a.:
Controle en inregelen van de klimaatbeheersing d.m.v. een computergestuurd gebouwenbeheersysteem; het oplossen van 1e lijn storingen, zelfstandig risico-inschatting maken, doen van verbetervoorstellen; begeleiden en aansturen van derden; reparatie en onderhoud van verlichting, sanitair, luchtbehandeling, elektrische installaties en gereedschappen. De volledige functieomschrijving kan op verzoek worden toegezonden (arnoldbeumer@krollermuller.nl).

Functie-eisen:
• Voltooide vakgerichte technische MBO-opleiding niveau 4 (MTS), bij voorkeur met een specialisatie Klimaat Techniek of Electrotechniek;
• kennis van wettelijke- en bedrijfsspecifieke voorschriften;
• ervaring met technisch beheer van complexe installaties en het verhelpen van storingen;
• kennis van vakspecifieke software pakketten;
• draaien van bereikbaarheidsdiensten;
• oplossingsgericht en stressbestendig;
• in bezit van rijbewijs;
• affiniteit met het aandachtsgebied van het museum.

Arbeidsvoorwaarden: zijn geregeld in de Museum CAO.
Salariëring: ORBA -schaal 7 (bruto minimaal € 2223,- en maximaal € 2784,- per maand).

Wij zoeken een enthousiaste, flexibele en energieke collega, die pragmatisch te werk gaat en past in de cultuur van ons museum. Wij bieden een interessante en uitdagende functie in een bijzondere werkomgeving.

Sollicitatie: Uw sollicitatie met een curriculum vitae dient vóór 12 november a.s. in ons bezit te zijn. U kunt deze richten aan: Stichting Kröller-Müller Museum, t.a.v. Dhr. A. Beumer, per email: (arnoldbeumer@krollermuller.nl). Gesprekken zullen plaatsvinden tussen 24 en 29 november 2014.

Voor nadere informatie over de functie-inhoud kunt u contact opnemen met dhr. J. Stegeman, Hoofd technische dienst installaties en gebouwen tel.nr: 0318 596175.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Vacatures