Entreeprijzen

Het museum ligt midden in Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Het Nationale Park De Hoge Veluwe en het Kröller-Müller Museum zijn twee onafhankelijke stichtingen, die de erfenis van het echtpaar Kröller-Müller beheren. Zowel het museum als het park zijn ieder voor zich verantwoordelijk voor hun eigen exploitatie en inkomstenwerving. Om bij het Kröller- Müller Museum te kunnen komen maakt u gebruik van de infrastructuur (wegen/fietspaden, gratis witte fietsen, kassavoorzieningen) van Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Daarom betaalt u als museumbezoeker ook entree voor het park. Dat geldt ook voor Museumkaarthouders, het Park is namelijk geen museum.

Prijzen 2014
(Combiticket Park en museum)
Kinderen tot 6 jaar: gratis
Kinderen 6 t/m 12 jaar: € 8,70
Volwassenen: € 17,40
Auto/motor in het Park (inclusief parkeren): € 6,20
Parkeren buiten het Park € 3,00
Parkeerkaart touringcar: € 28,25

Groepsreductie bij ten minste 20 personen: 10%

Tip: koop uw entreebewijs alvast online op de website van het Park


Museumkaart geldig in Kröller-Müller Museum, niet in het Park. Voor een bezoek aan het museum heeft u een geldig entreebewijs nodig voor het Park. Volwassenen betalen hiervoor  € 8,70, kinderen 6-12 € 4,35. U kunt de Museumkaart ook in het museum kopen bij de portier. Een kaart kost € 54,95 voor volwassenen en € 27,50 voor kinderen en jongeren (t/m 18 jaar). Per kaart worden ook € 4,95 administratiekosten in rekening gebracht.

Houders van de Cultuurkaart/CJP-pas ontvangen 50% korting op de entree van het museum en 10% korting op de entree van het Park. Deze korting geldt alleen bij aankoop van een combiticket voor Park en museum. Voor het gebruik van de Cultuurkaart/CJP-pas in schoolverband: zie onder speciale tarieven onderwijs: www.hogeveluwe.nl/scholen.

Studenten van MBO, WO en HBO krijgen op vertoon van hun collegekaart of studentenpas 50% korting op de entree van het museum. Studenten krijgen geen korting op de entree van het park. Let op: om voor korting in aanmerking te komen koop je eerst een entreebewijs voor het park en daarna (bij de portiersbalie van het museum) een entreebewijs voor het museum. Met ingang van 2 januari 2014 betalen studenten van MBO, WO en HBO: € 13,05 op vertoon van hun collegekaart of studentenpas.

Groepsreductie bij ten minste 20 personen: 10% (andere kortingsregelingen gelden dan niet)

ICOM-kaart en lidmaatschapskaart Vereniging Rembrandt : gratis entree voor museum en park.

Speciale tarieven onderwijs


Aanmelden
Omdat het museum graag overzicht houdt op te verwachten drukte, verzoeken wij grote groepen hun bezoek altijd vantevoren aan te melden bij info@kmm.nl.Entreeprijzen