Rondleidingen

De rondleidersgroep van het Kröller-Müller Museum verzorgt op aanvraag (liefst twee weken van tevoren) rondleidingen in de volgende talen:

Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans

Er kunnen maximaal 20 personen aan één rondleiding deelnemen.
Komt men met meer dan 20 personen, dan kunnen meerdere groepen gevormd worden; de rondleidingen kunnen meestal gelijktijdig plaatsvinden en duren anderhalf uur. Voor scholen geldt een maximum van 15 leerlingen per rondleiding en een duur van 1 uur.

In overleg kunnen de rondleidingen plaatsvinden door de collectie, tentoonstellingen en de beeldentuin. De rondleidingen duren ongeveer een uur. Rondleidingen, die wij speciaal voor u op maat voorbereiden, brengen extra kosten met zich mee. De prijs voor deze rondleidingen wordt in overleg bepaald.

Na het boeken van de rondleiding ontvangt u een bevestiging, die u bij aankomst in het museum toont aan de portier. Annuleringen dienen één week van tevoren per brief of per fax aangekondigd te worden; is dit niet het geval dan zijn wij genoodzaakt de kosten in rekening te brengen. Het is belangrijk dat u contact opneemt met ons, indien u de bevestiging niet tijdig ontvangt.

Er zijn ook rondleidingen met themaworkshops zoals ‘portrettekenen’ en speciale rondleidingen voor kinderen en blinden/slechtzienden.

Kosten per rondleiding :

Basis- en middelbare scholieren (Nederlandstalig) € 80,00
Basis- en middelbare scholieren (andere talen) € 90,00

Scholen op zaterdag € 105,00
Overige groepen € 110,00
Op zon- en feestdagen en in de avond voor alle groepen € 125,00

Prijzen zijn inclusief 21% BTW.
De entreeprijzen voor het Nationale Park De Hoge Veluwe en het Kröller-Müller Museum zijn hierbij niet inbegrepen.

Voor meer informatie of boekingen:

Rondleidingen & Workshops
Houtkampweg 6 
6731 AW OTTERLO

rondleiders@kmm.nl

Telefoon 0318-595968
Fax 0318-595969

Voor vragen over een bezoek aan het Jachthuis St. Hubertus of over het lenen van de witte fietsen etc. kunt u contact opnemen met het Nationale Park De Hoge Veluwe: reserveringen@hogeveluwe.nl.  

Rondleidingen