projecten

Schoolkaart voor het basisonderwijs

Indien u van te voren uw bezoek aan het Kröller-Müller Museum aanmeldt, kunt u gebruik maken van de voordelen van onze Schoolkaart. Deze kaart kost € 150,00 en wordt u toegezonden met een factuur. Met de Schoolkaart kunt u een schooljaar lang onbeperkt het museum bezoeken. Bovendien ontvangt de school gratis educatief materiaal. 

De kaart voor het schoolseizoen 2014 – 2015 is geldig van 18 augustus 2014 tot en met 17 juli 2015.

Voor het aanmelden van uw schoolgroep en het aanvragen van een Schoolkaart stuurt u uiterlijk 2 weken voor uw bezoek een mail met uw contactgegevens (naam school, naam contactpersoon, adres, telefoonnummer(s) en e-mailadres) naar: info@krollermuller.nl.

Voor basisscholen die zich van te voren via  www.hogeveluwe.nl/scholen registreren is de toegang tot Het Nationale Park De Hoge Veluwe binnen het schoolseizoen gratis. Ook de auto’s en de bus mogen gratis naar binnen. Na registratie ontvangt de school een wachtwoord om mee in te loggen. Eenmaal geregistreerd moet de school het bezoek aan het Park nog apart reserveren, wederom via www.hogeveluwe.nl/scholen.

Let op: alleen als u uw bezoek van tevoren aanmeldt kunt u gebruik maken van de voordelige Schoolkaart en/of gratis entree tot het Park. In alle andere gevallen zijn wij genoodzaakt de volledige entreeprijzen te berekenen.