projecten

Zwaan zoekt een vriendje - reacties en tipsNieuw bij dit project is een platform waarbij leerkrachten hun tips en ideeën kunnen uitwisselen. Eigen lessuggesties, verbeteringen en uitbreidingen, alles is welkom en zal worden bewaard op deze pagina. Op deze manier kunnen scholen gebruik maken van de ervaringen van een ander en deze toepassen in hun eigen programma. Het museum leest geïnteresseerd mee en zal de tips gebruiken voor eventuele aanpassingen aan het lespakket.
 
Naam
Bericht
Vul het antwoord op deze som in
 

2012-04-17 - Ineke Koolmees

Dinsdag 20 maart 2012 hebben we samen met de kleuters de Zwaan weer teruggebracht naar de vijver. Naar aanleiding daarvan hebben we een zwaan gekuntseld; een boterkuipje, een keukenrol en rond schaaltje beplakt met papiermache. Gezichtje erop, opening erin knippen en klaar. Op onze website www.cavalje.nl staan foto's onder groep 1-2c.

2011-11-20 - Lenny van Pouderoijen

Wij hadden de eer om vrienden van zwaan te worden. We hebben samen met groep 0 en 1 mee gewerkt aan het pakket. De kinderen gaan nu nog steeds ruim 4 keer per jaar met zoveel plezier naar het KMM museum dat we met recht kunnen zeggen:"Andere scholen moeten dit DOEN"!!! Het is zo leerzaam, verrassend en leuk.