Voucherovereenkomst

Een voucherovereenkomst biedt veel voordelen:

  • speciale tarieven voor touroperators
  • gratis toegang voor gids per 20 personen
  • gratis maaltijd voor buschauffeur en gids in restaurant Monsieur Jacques 
  • informatie over tentoonstellingen en events via de travel trade nieuwsbrief


Parkeerplaats

Vlak bij het museum is een parkeerplaats voor bussen. De buschauffeur mag de gasten voor het museum afzetten en daarna parkeren op de busparkeerplaats. Let op: ingang Schaarsbergen is niet toegankelijk voor bussen.

Rondleidingen & audiotours

De rondleidersgroep van het museum verzorgt op aanvraag rondleidingen door de collectie, beeldentuin en tentoonstellingen in 5 talen: Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans. Er geldt een maximum van 20 personen per rondleiding, er kunnen meer rondleidingen tegelijkertijd plaatsvinden. Een rondleiding kost € 110 en op zon- en feestdagen € 125. We organiseren ook rondleidingen op maat, rond een thema dat je zelf kiest, bijvoorbeeld onze unieke collectie van Vincent van Gogh. Prijs op aanvraag. 

De Podcatcher audiotour geeft achtergrondinformatie bij ruim 25 topstukken uit de collectie, en is beschikbaar in 5 talen: Nederlands, Engels, Duits, Frans en Japans. De Podcatcher is te huur bij de ontvangstbalie voor € 2,50.

Je mag zelf een rondleiding organiseren maar met maximaal 20 personen. Zo blijven de zalen ook toegankelijk voor andere bezoekers. Een fluisterset (headset) is verplicht in de periode van 1 maart tot en met 31 oktober.

Exclusief bezoek

Je kunt je gasten een exclusief bezoek aan het museum aanbieden. Dat kan van dinsdag t/m zaterdag voor en na openingstijden. En op maandag, wanneer het museum eigenlijk is gesloten, bieden we een VIP-openstelling met rondleiding aan. Prijzen op aanvraag.

Meer informatie

Voor prijzen en reserveringen van een (thema)rondleiding, een exclusief bezoek of een voucherovereenkomst kun je contact met ons opnemen: sales@krollermuller.nl of 0318 596 157