Audiotour

De Podcatcher audiotour geeft achtergrondinformatie bij ruim 25 topstukken uit de collectie. De Podcatcher is heel makkelijk te bedienen. Je ziet naast de 25 kunstwerken een speciaal informatiekaartje, je richt de Podcatcher daarop en het apparaat start vanzelf.

Prijs: € 2,50
Talen: Nederlands, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Mandarijn
Verkrijgbaar bij de ontvangstbalie

App voor smartphones

De audiotour is ook beschikbaar in de Podcatcher app voor IOS en Android. Je activeert de informatie in de app via een selectielijst. Omdat de gesproken tekst mee te lezen is, is de app ook geschikt voor doven en slechthorenden. Wij verzoeken je vriendelijk om tijdens het afspelen een koptelefoon of oordopjes te gebruiken.
Download de Apple App
Download de Android App

Rondleiding Kröller-Müller MuseumRondleidingen

De rondleidersgroep van het museum verzorgt op aanvraag rondleidingen door de collectie, de beeldentuin en tentoonstellingen. Je gaat op ontdekkingsreis door het museum en krijgt interessante achtergrondinformatie over alle topstukken en hun makers.

Prijs: dinsdag t/m zaterdag € 110, zon- en feestdagen € 125
Basis- en middelbare scholieren (Nederlandstalig) € 80,00
Basis- en middelbare scholieren (andere talen) € 90,00

Duur: 1,5 uur, scholen 1 uur
Talen: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans en Japans
Groepsgrootte: maximaal 20 personen, scholen: maximaal 15 leerlingen

Rondleidingen op maat

We organiseren graag een rondleiding op maat, rond een thema dat je zelf kiest, bijvoorbeeld onze unieke collectie van Van Gogh, of de allermodernste kunst in het museum. Ook verzorgen we op verzoek speciale rondleidingen voor kinderen en voor blinden/slechtzienden.
Prijs: op aanvraag. 

Vraag nu een rondleiding aan

Vraag nu een rondleiding voor je school aan

Rondleiding Kröller-Müller MuseumZelf een rondleiding geven

Je mag ook zelf een rondleiding geven, voor maximaal 20 personen. Zo blijven de zalen ook toegankelijk voor andere bezoekers. Een fluisterset (headset) is verplicht in de periode van 1 maart t/m 31 oktober.

Jachthuis Sint Hubertus

Jachthuis Sint Hubertus is alleen toegankelijk met een rondleiding (€ 4 p.p., € 2 p.p. voor kinderen van 6 t/m 12 jaar). Tickets zijn te reserveren via de website van het Park, maar ook verkrijgbaar bij de ingangen van het Park, het Bezoekerscentrum en de Theekoepel bij het Jachthuis.