Lisette Pelsers, directeur van het Kröller-Müller: ‘We zijn erg blij dat we onze bezoekers weer kunnen ontvangen in de beeldentuin. We willen hen graag een veilig, maar ook plezierig en ontspannen bezoek bieden. De rust en de ruimte van de beeldentuin en de prachtige natuur om ons heen gaan daar zeker bij helpen!’

Openingstijden en tickets

De beeldentuin is open van maandag tot en met zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Het buitenrestaurant MJ is open van maandag tot en met zondag van 10.00 uur tot 16.30 uur.

Voor volwassenen geldt een gereduceerde toegangsprijs van € 5,50 en voor kinderen € 2,75. De Museumkaart is geldig. Tickets voor een bezoek aan de beeldentuin zijn alleen verkrijgbaar via de website van het museum. Er kan een tijdstip worden geboekt voor de start van het bezoek. Dit geldt ook voor houders van een Museumkaart, BankGiro Loterij VIP-KAART, Rembrandtkaart, Relatiekaart, Boekerspas en ICOM-kaart. Ook voor kinderen tot en met vijf jaar (gratis entree) is het verplicht een tijdvak te reserveren.

Veilig bezoek

In lijn met het landelijke beleid met betrekking tot het coronavirus blijven de collectie en tentoonstellingen in het museumgebouw voorlopig nog gesloten. Binnen zijn alleen de garderobe en de toiletten en de winkel toegankelijk. Er is een vaste looproute in het entreegebouw en voor zowel het publiek als de medewerkers zijn hygiënemaatregelen getroffen.