Voorafgaand aan je bezoek

Koop een online museumticket voorafgaand aan je bezoek, ook als je het museum bezoekt met een Museumkaart of andere kortingskaart. Bij het kopen van een museumticket boek je een tijdstip voor de start van je bezoek. Er geldt geen eindtijd, je kunt op je gemak genieten van het museum en de beeldentuin. Tickets met tijdvak komen steeds gefaseerd beschikbaar. De exacte data vind je in de kalender op de ticketpagina.   

Je ticket is alleen geldig in het Kröller-Müller Museum. Het museum ligt midden in Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Daarom moet je ook voor het park betalen en hiervoor een apart entreekaartje kopen. Dat geldt ook voor Museumkaarthouders en houders van de VriendenLoterij VIP-KAART. Dit doe je via www.hogeveluwe.nl. In het Kröller-Müller Museum kun je uitsluitend met pin betalen. Dit geldt ook bij de ingangen van Het Nationale Park De Hoge Veluwe.

Tickets wijzigen

Wil je tickets omruilen voor een andere dag? Via de support-knop op de ticketpagina kun je eenmalig zelf je ticket wijzigen. Voor een tweede wijziging neem je contact met ons op via 031 842 9003, support@krollermuller.nl of stuur je een WhatsAppbericht naar 020 244 2877. Dat geldt ook voor tickets gekocht met een Museumkaart of een andere kortingskaart.

Bij aankomst

  • Neem je ticket geprint of op je smartphone mee naar het museum. Dit verkort de wachttijd en bevordert de doorstroom.

 

Plattegrond

Bekijk hier de plattegrond van het museum. 


de coronaregels in het kort:

  • Was of desinfecteer je handen regelmatig. In het museum zijn desinfectiemiddelen aanwezig.
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog. 
  • Gebruik papieren zakdoekjes.
  • Volg de aanwijzingen van onze medewerkers op.
  • Verkouden of koorts? We ontvangen je graag op een ander moment.