de coronaregels in het kort:

  • Toegang tot het museum is alleen mogelijk met een vooraf gereserveerd ticket.
  • Houd 1,5 meter afstand van elkaar.
  • Volg de aangegeven looproute.
  • Volg de aanwijzingen van onze medewerkers op.
  • Was of desinfecteer je handen regelmatig. In het museum zijn desinfectiemiddelen aanwezig.
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog. 
  • Gebruik papieren zakdoekjes.
  • Verkouden of koorts? We ontvangen je graag op een ander moment.

 

Voorafgaand aan je bezoek

Je kunt alleen naar het museum met een online gekocht ticket. Zo wordt voorkomen dat er teveel bezoekers tegelijkertijd in het museum zijn.

Dit geldt ook voor houders van een Museumkaart, VriendenLoterij VIP-KAART, Rembrandtkaart, Relatiekaart, Boekerspas en ICOM-kaart. Ook voor kinderen tot en met vijf jaar (gratis entree) is het verplicht een tijdvak te reserveren.

Je boekt een tijdstip voor de start van je bezoek. Er geldt geen eindtijd, je kunt op je gemak genieten van het museum en de beeldentuin.

Je ticket is alleen geldig in het Kröller-Müller Museum. Het museum ligt midden in Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Daarom moet je ook voor het park betalen en hiervoor een apart entreekaartje kopen. Dat geldt ook voor Museumkaarthouders en houders van de VriendenLoterij VIP-KAART. Dit doe je via www.hogeveluwe.nl.

Tickets met tijdvak komen steeds gefaseerd beschikbaar. In deze fase zijn tickets voor een bezoek tot en met 31 oktober 2021 beschikbaar. 

Wil je tickets omruilen voor een ander tijdstip of een andere dag? Via de support-knop op de ticketpagina kun je eenmalig zelf je ticket wijzigen. Voor een tweede wijziging neem je contact met ons op via 031 842 9003, support@krollermuller.nl of stuur je een WhatsAppbericht naar 020 244 2877. Dat geldt ook voor tickets gekocht met een Museumkaart of een andere kortingskaart.

Groeps- en schoolbezoeken zijn voorsalsnog niet mogelijk.

Neem zo min mogelijk grote tassen en rugzakken mee om drukte bij de garderobe te vermijden. De kluisjes zijn buiten gebruik.

Stel je bezoek uit als je verkouden bent of koorts hebt.

Bij aankomst

Kom op tijd, maar ook niet te vroeg, om rijen te voorkomen. Als je te laat bent, loop je het risico dat je niet naar binnen kunt. We bekijken dit ter plekke.

Neem je ticket geprint of op je smartphone mee naar het museum. Zo kun je snel en veilig langs de kassa. Neem ook je geldige toegangsbewijs mee als je een los tijdvak hebt geboekt. Zonder kortingskaart of ander geldig entreebewijs, kunnen wij je helaas geen toegang geven.

In het museum

Houd 1,5 meter afstand van elkaar, tenzij je tot één huishouden behoort.

Houd je aan de aangegeven looproute. Deze voert je door de tentoonstellingen en de hele collectie. De route is eenrichtingsverkeer. In de beeldentuin is geen vaste looproute. Houd ook hier 1,5 meter afstand. 

Het museum is toegankelijk voor scootmobiels, rolstoelen en hulphonden.

Buitenrestaurant MJ in de beeldentuin en museumrestaurant Monsieur Jacques zijn geopend.

De museumwinkel is open. Wacht zo nodig voor de winkel tot de signalering aangeeft dat je naar binnen mag.

Wacht zo nodig voor de toiletten tot de signalering aangeeft dat je naar binnen mag.

Er kan uitsluitend met pin of contactloos betaald worden.

Toiletten en andere ruimtes worden frequent gereinigd.

Was of desinfecteer je handen regelmatig. In het museum zijn desinfectiemiddelen aanwezig.

Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.

Gebruik papieren zakdoekjes.