de coronaregels in het kort:

  • Was of desinfecteer je handen regelmatig. In het museum zijn desinfectiemiddelen aanwezig.
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog. 
  • Gebruik papieren zakdoekjes.
  • Volg de aanwijzingen van onze medewerkers op.
  • Verkouden of koorts? We ontvangen je graag op een ander moment.

 

Voorafgaand aan je bezoek

Reserveer een online museumticket inclusief tijdstip voor de start van je bezoek*. Er geldt geen eindtijd, je kunt op je gemak genieten van het museum en de beeldentuin. Ben je op de dag van je bezoek wat eerder of later dan je geboekte starttijd? Geen probleem. Je krijgt ook toegang tot het museum als je iets later of eerder bent dan de aangegeven tijd op je ticket. Het museum hanteert starttijden om ons publiek een plezierig en ontspannen bezoek te bieden. De starttijden zorgen er namelijk voor dat drukte en bezoekers gespreid kunnen worden over de dag.

*Dit geldt ook voor houders van een Museumkaart, VriendenLoterij VIP-KAART, Rembrandtkaart, Relatiekaart, Boekerspas en ICOM-kaart en kinderen tot vijf jaar (gratis entree).

Je ticket is alleen geldig in het Kröller-Müller Museum. Het museum ligt midden in Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Daarom moet je ook voor het park betalen en hiervoor een apart entreekaartje kopen. Dat geldt ook voor Museumkaarthouders en houders van de VriendenLoterij VIP-KAART. Dit doe je via www.hogeveluwe.nl.

Tickets wijzigen

Wil je tickets omruilen voor een ander tijdstip of een andere dag? Via de support-knop op de ticketpagina kun je eenmalig zelf je ticket wijzigen. Voor een tweede wijziging neem je contact met ons op via 031 842 9003, support@krollermuller.nl of stuur je een WhatsAppbericht naar 020 244 2877. Dat geldt ook voor tickets gekocht met een Museumkaart of een andere kortingskaart.

Bij aankomst

Neem je ticket geprint of op je smartphone mee naar het museum. Dit verkort de wachttijd en bevordert de doorstroom.

Ben je op de dag van je bezoek wat eerder of later dan je geboekte starttijd? Geen probleem. Je krijgt ook toegang tot het museum als je iets later of eerder bent dan de aangegeven tijd op je ticket.

Je hebt geen coronapas nodig om toegelaten te worden tot het museum. Ook in het Buitenrestaurant MJ heb je geen coronapas nodig. Let op: in het museumrestaurant Monsieur Jacques heb je wel een coronapas nodig.