Voorafgaand aan je bezoek

Je kunt alleen naar het museum met een online gekocht ticket. Zo wordt voorkomen dat er teveel bezoekers tegelijkertijd in het museum zijn.

Dit geldt ook voor houders van een Museumkaart, BankGiro Loterij VIP-KAART, Rembrandtkaart, Relatiekaart, Boekerspas, Beschermerkaart en ICOM-kaart. Ook voor kinderen tot en met vijf jaar (gratis entree) is het verplicht een tijdvak te reserveren.

Je boekt een tijdstip voor de start van je bezoek. Er geldt geen eindtijd, je kunt op je gemak genieten van het museum en de beeldentuin.

Je ticket is alleen geldig in het Kröller-Müller Museum. Het museum ligt midden in Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Daarom moet je ook voor het park betalen en hiervoor een apart entreekaartje kopen. Dat geldt ook voor Museumkaarthouders en houders van de BankGiro Loterij VIP-KAART. Dit doe je via www.hogeveluwe.nl.

Tickets met tijdvak komen steeds gefaseerd beschikbaar. In deze fase zijn tickets voor een bezoek tot en met 30-9-2020 beschikbaar. Per bestelling zijn maximaal 8 tickets te boeken. Op dit moment kunnen we helaas geen grotere groepen verwelkomen.

Wil je tickets annuleren of omruilen voor en andere dag? Neem contact met ons op via 020 244 2877 of support@krollermuller.nl. Dat geldt ook voor tickets gekocht met een Museumkaart of een andere kortingskaart.

Je kunt met maximaal twee personen komen, tenzij je tot één huishouden behoort.

Groeps- en schoolbezoeken zijn niet mogelijk.

Neem zo min mogelijk grote tassen en rugzakken mee om drukte bij de garderobe te vermijden. De kluisjes zijn buiten gebruik.

Stel je bezoek uit als je verkouden bent of koorts hebt.

Bij aankomst

Kom op tijd, maar ook niet te vroeg, om rijen te voorkomen. Als je te laat bent, loop je het risico dat je niet naar binnen kunt. We bekijken dit ter plekke.

Neem je ticket geprint of op je smartphone mee naar het museum. Zo kun je snel en veilig langs de kassa. Neem ook je geldige toegangsbewijs mee als je een los tijdvak hebt geboekt. Zonder kortingskaart of ander geldig entreebewijs, kunnen wij je helaas geen toegang geven.

In het museum

Houd 1,5 meter afstand van elkaar, tenzij je tot één huishouden behoort.

Houd je aan de aangegeven looproute. Deze voert je door de tentoonstellingen en de hele collectie. De route is eenrichtingsverkeer. In de beeldentuin is geen vaste looproute. Houd ook hier 1,5 meter afstand. Ga naar de plattegrond met looproute.

Er vinden geen rondleidingen of andere activiteiten plaats.

Er zijn geen audiotours.

Het museum is toegankelijk voor scootmobiels, rolstoelen en hulphonden.

Museumrestaurant Monsieur Jacques is open. Je kunt hier warme en koude dranken bestellen.

In het buitenrestaurant MJ in de beeldentuin kun je genieten van diverse lunchgerechten.

De museumwinkel is open. Wacht zo nodig voor de winkel tot de signalering aangeeft dat je naar binnen mag.

Wacht zo nodig voor de toiletten tot de signalering aangeeft dat je naar binnen mag.

Er kan uitsluitend met pin of contactloos betaald worden.

Voor zowel het publiek als de medewerkers zijn hygiënemaatregelen getroffen.

Toiletten en andere ruimtes worden frequent gereinigd.

Was of desinfecteer je handen regelmatig. In het museum zijn desinfectiemiddelen aanwezig.

Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.

Gebruik papieren zakdoekjes.

Zaalteksten

Er is een route (met eenrichtingsverkeer) uitgestippeld door de tentoonstellingen en de hele collectie. De zaalteksten volgen de route. Klik hieronder op het icoon in het midden voor een fullscreen beeld.

 

We wensen je een mooi bezoek aan het Kröller-Müller Museum!


Lees hier de huisregels

Foto's: Marjon Gemmeke