Kröller-Müller Museum tijdelijk gesloten

In lijn met het landelijke beleid met betrekking tot het coronavirus is het Kröller-Müller Museum voorlopig gesloten.

TICKETS MUSEUM

Heb je een e-ticket met tijdvak voor het museum gekocht? Je kunt via ticket support de datum en tijd van het ticket veranderen. Heb je een gratis ticket met bijvoorbeeld een Museumkaart, dan hoef je niets te doen. Dit ticket vervalt. Als je liever je ticket terug wil laten betalen, dien dan een verzoek ter beoordeling in via ticket support. Heb je andere vragen over je ticket? Neem contact op via support@globalticket.nl of +31 (0)202442877 (dagelijks bereikbaar van 10.00 tot 16.00 uur).

TICKETS PARK

Heb je e-tickets gekocht voor entree tot Het Nationale Park De Hoge Veluwe en zijn deze nog niet gebruikt, dan kun je binnen 14 dagen je aankoop ontbinden en je geld terugkrijgen. Je stuurt hiervoor een email aan reserveringen@hogeveluwe.nl, samen met de e-tickets. Voor meer informatie over de voorwaarden of contact, zie www.hogeveluwe.nl.

 

Onze huisregels

Het Kröller-Müller Museum heet je graag welkom! We willen ons publiek een veilig, maar ook plezierig en ontspannen bezoek bieden. Daarom vragen we je dringend een aantal regels te volgen. 

In het kort:

  • Toegang tot het museum is alleen mogelijk met een vooraf gereserveerd ticket.
  • Draag een mondkapje.
  • Houd 1,5 meter afstand van elkaar.
  • Volg de aangegeven looproute.
  • Volg de aanwijzingen van onze medewerkers op.
  • Was of desinfecteer je handen regelmatig. In het museum zijn desinfectiemiddelen aanwezig.
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog. 
  • Gebruik papieren zakdoekjes.
  • Verkouden of koorts? We ontvangen je graag op een ander moment.

 

Voorafgaand aan je bezoek

Je kunt alleen naar het museum met een online gekocht ticket. Zo wordt voorkomen dat er teveel bezoekers tegelijkertijd in het museum zijn.

Dit geldt ook voor houders van een Museumkaart, BankGiro Loterij VIP-KAART, Rembrandtkaart, Relatiekaart, Boekerspas en ICOM-kaart. Ook voor kinderen tot en met vijf jaar (gratis entree) is het verplicht een tijdvak te reserveren.

Je boekt een tijdstip voor de start van je bezoek. Er geldt geen eindtijd, je kunt op je gemak genieten van het museum en de beeldentuin.

Je ticket is alleen geldig in het Kröller-Müller Museum. Het museum ligt midden in Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Daarom moet je ook voor het park betalen en hiervoor een apart entreekaartje kopen. Dat geldt ook voor Museumkaarthouders en houders van de BankGiro Loterij VIP-KAART. Dit doe je via www.hogeveluwe.nl.

Tickets met tijdvak komen steeds gefaseerd beschikbaar. In deze fase zijn tickets voor een bezoek tot en met 31 maart 2021 beschikbaar. Per bestelling zijn maximaal 8 tickets te boeken. Op dit moment kunnen we helaas geen grotere groepen verwelkomen.

Wil je tickets omruilen voor een ander tijdstip of een andere dag? Via de support-knop op de ticketpagina kun je eenmalig zelf je ticket wijzigen. Voor een tweede wijziging neem je contact met ons op via 031 842 9003, support@krollermuller.nl of stuur je een WhatsAppbericht naar 020 244 2877. Dat geldt ook voor tickets gekocht met een Museumkaart of een andere kortingskaart.

Groeps- en schoolbezoeken zijn niet mogelijk.

Neem zo min mogelijk grote tassen en rugzakken mee om drukte bij de garderobe te vermijden. De kluisjes zijn buiten gebruik.

Stel je bezoek uit als je verkouden bent of koorts hebt.

Bij aankomst

Kom op tijd, maar ook niet te vroeg, om rijen te voorkomen. Als je te laat bent, loop je het risico dat je niet naar binnen kunt. We bekijken dit ter plekke.

Neem je ticket geprint of op je smartphone mee naar het museum. Zo kun je snel en veilig langs de kassa. Neem ook je geldige toegangsbewijs mee als je een los tijdvak hebt geboekt. Zonder kortingskaart of ander geldig entreebewijs, kunnen wij je helaas geen toegang geven.

In het museum

Draag een mondkapje. Dit is verplicht. In de beeldentuin mag het mondkapje af.

Houd 1,5 meter afstand van elkaar, tenzij je tot één huishouden behoort.

Houd je aan de aangegeven looproute. Deze voert je door de tentoonstellingen en de hele collectie. De route is eenrichtingsverkeer. In de beeldentuin is geen vaste looproute. Houd ook hier 1,5 meter afstand. Ga naar de plattegrond met looproute.

Het museum is toegankelijk voor scootmobiels, rolstoelen en hulphonden.

Museumrestaurant Monsieur Jacques en het buitenrestaurant MJ zijn gesloten.

De museumwinkel is open. Wacht zo nodig voor de winkel tot de signalering aangeeft dat je naar binnen mag.

Wacht zo nodig voor de toiletten tot de signalering aangeeft dat je naar binnen mag.

Er kan uitsluitend met pin of contactloos betaald worden.

Toiletten en andere ruimtes worden frequent gereinigd.

Was of desinfecteer je handen regelmatig. In het museum zijn desinfectiemiddelen aanwezig.

Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.

Gebruik papieren zakdoekjes.

app Kröller-Müller MuseumMuseumgids

Download voor je bezoek op je eigen mobiele telefoon de gratis museumgids. In de museumgids vind je teksten bij de Kröller-Müller collectie en de Van Goghcollectie. De teksten volgen de looproute die is opgenomen in deze online plattegrond. De museumgids is tweetalig (Nederlands en Engels) en uitsluitend te gebruiken op mobiele telefoons. Je vindt de gids op krollermuller.uwmuseumgids.nl.

We wensen je een mooi bezoek aan het Kröller-Müller Museum!


Lees hier de huisregels

Foto's: Marjon Gemmeke