Blind date met een kunstwerk

Met de hele familie op date

Kom je binnenkort met je familie op bezoek en hou je van verrassingen? Meld je dan aan voor een spannende blind date met een van onze kunstwerken. Je krijgt de blind date gratis thuisgestuurd voorafgaand aan je bezoek. Met drie opdrachten leer je het kunstwerk beter kennen. Dat doe je bijvoorbeeld door iets te kleien dat nergens op lijkt of een bouwwerk te maken met stenen die je rondom het huis verzamelt.

Echte liefde?

De laatste opdracht is in het museum en leidt tot de echte ontmoeting. Is er sprake van (ontluikende) liefde of van een blauwtje? Deel je ervaringen op Facebook en Instagram @krollermullermuseum #blinddatemeteenkunstwerk!

Aanmelden

Stuur een mail o.v.v. 'blind date' naar info@krollermuller.nl met je naam en adresgegevens. Per post krijg je een spannende envelop met daarin alle ingrediënten voor je date! In ons privacybeleid lees je hoe we met je persoonsgegevens omgaan.

Leestip

Blinde date met een kunstwerk is ontwikkeld in samenwerking met Astrid Poot (Familie van Fonk). Geïnspireerd door het onderwijsconcept ‘Flipping the classroom’, ‘flipten’ we samen het museumbezoek. Lees meer hierover in het artikel Hoe maken we het voor families in het museum nog beter? van Astrid Poot. 

Tekeningen: Astrid Poot.