Blind date met een kunstwerkMet de hele familie op date

Kom je binnenkort met je familie op bezoek en hou je van verrassingen? Meld je dan aan voor een spannende blind date met een van onze kunstwerken. Je krijgt de blind date gratis thuisgestuurd voorafgaand aan je bezoek. Met drie opdrachten leer je het kunstwerk beter kennen. Dat doe je bijvoorbeeld door iets te kleien dat nergens op lijkt of een compositie te maken met dingen die toevallig op tafel liggen.

Echte liefde?

De laatste opdracht is in het museum en leidt tot de echte ontmoeting. Is er sprake van (ontluikende) liefde of van een blauwtje? In beide gevallen krijg je van onze beveiligers een klein aandenken.

Nieuwe editie Als kunst je lief is

Speciaal voor de tentoonstelling Als kunst je lief is zijn er twee spiksplinternieuwe dates ontwikkeld! Maak kennis met de strakke, brullende auto's van Giacomo en de glanzende sculpturen van Roni. Kom je binnenkort naar de tentoonstelling? Vraag dan snel een spannende blind date aan.

Aanmelden

Stuur een mail o.v.v. 'blind date' naar info@krollermuller.nl met je naam en adresgegevens. Per post krijg je een spannende envelop met daarin alle ingrediënten voor je date! In ons privacybeleid lees je hoe we met je persoonsgegevens omgaan.

Blind date in de klas

Ook schoolklassen kunnen zich aanmelden voor een blind date. Zij krijgen een speciale map met meerdere blind dates. Het project sluit naadloos aan bij het overige educatieve aanbod en geeft op verrassende wijze invulling aan een kunstproject of creatieve les. 

Aanmelden voor scholen

Stuur een mail o.v.v. 'blind date' naar info@krollermuller.nl met naam van de school, adresgegevens en grootte van de groep.

Leestip

Blinde date met een kunstwerk is ontwikkeld in samenwerking met Astrid Poot (Familie van Fonk). Geïnspireerd door het onderwijsconcept ‘Flipping the classroom’, ‘flipten’ we samen het museumbezoek. Lees meer hierover in het artikel Hoe maken we het voor families in het museum nog beter? van Astrid Poot. 

Tekeningen: Astrid Poot.