Het museum bezoeken kan helaas op dit moment niet. We missen ons publiek en hopen iedereen binnenkort in goede gezondheid terug te zien. Inmiddels is de termijn van sluiting verlengd. Vooralsnog is het museum tot 1 juni gesloten. 

Geniet online van het Kröller-Müller

Zolang we elkaar niet in het museum kunnen ontmoeten houden we via onze social kanalen graag contact met je en delen we bijna dagelijks bijzondere kunstwerken en verhalen. Je vindt het museum op Instagram (@krollermullermuseum), Facebook en Twitter (@krollermuller).

Nieuwsbrief

De komende tijd sturen we tweewekelijkse nieuwsbrieven met steeds weer andere inspirerende verhalen, nieuws en tips. Voor iedereen die toe is aan een culturele snack.

Lees de laatste nieuwsbrief

Audiotour tijdelijk gratis thuis te beluisteren

In samenwerking met GuideID bieden we je zolang we gesloten zijn alle verhalen bij topstukken uit onze collectie aan uit onze Podcatcher audiotour, helemaal gratis. De teksten zijn te beluisteren in het Nederlands, Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans, Chinees (Mandarijn) en Japans. Meer info

Het museum volgt het landelijke beleid met betrekking tot het coronavirus. Meer informatie vind je op de website van het RIVM

We hopen je zodra het kan terug te zien in het museum. Tot dan, blijf gezond!

Afbeelding: Van Gogh Galerij, foto: Marjon Gemmeke