In lijn met het landelijke beleid met betrekking tot het coronavirus is het museum voorlopig gesloten. We hopen iedereen zo snel als mogelijk in goede gezondheid terug te zien.

Tickets museum

Heb je een e-ticket met tijdvak voor het museum gekocht? Je kunt via ticket support de datum en tijd van het ticket veranderen. Heb je een gratis ticket met bijvoorbeeld een Museumkaart, dan hoef je niets te doen. Dit ticket vervalt. Als je liever je ticket terug wil laten betalen, dien dan een verzoek ter beoordeling in via ticket support. Heb je andere vragen over je ticket? Neem contact op via support@globalticket.nl of +31 (0)202442877 (dagelijks bereikbaar van 10.00 tot 16.00 uur).

Tickets park

Heb je e-tickets gekocht voor entree tot Het Nationale Park De Hoge Veluwe en zijn deze nog niet gebruikt, dan kun je binnen 14 dagen je aankoop ontbinden en je geld terugkrijgen. Je stuurt hiervoor een email aan reserveringen@hogeveluwe.nl, samen met de e-tickets. Voor meer informatie over de voorwaarden of contact, zie www.hogeveluwe.nl.

Geniet online van het Kröller-Müller

Zolang we elkaar niet in het museum kunnen ontmoeten houden we via onze socialemediakanalen graag contact met je en delen we bijzondere kunstwerken en verhalen. Je vindt het museum op Instagram (@krollermullermuseum), Facebook en Twitter (@krollermuller).

Nieuwsbrief

In onze maandelijkse nieuwsbrieven vind je steeds weer andere inspirerende verhalen, nieuws en tips. Voor iedereen die toe is aan een culturele snack.

Lees de laatste nieuwsbrief

Museumgids

In de online museumgids vind je teksten bij de Kröller-Müller collectie en de Van Goghcollectie. De museumgids is tweetalig (Nederlands en Engels) en uitsluitend te gebruiken op mobiele telefoons. Je vindt de gids op krollermuller.uwmuseumgids.nl.

Het museum volgt het landelijke beleid met betrekking tot het coronavirus. Meer informatie vind je op de website van het RIVM

We hopen je zodra het kan terug te zien in het museum. Tot dan, blijf gezond!

Afbeelding: Van Gogh Galerij, foto: Marjon Gemmeke