Masterclass songwriting Blaudzun

Hoe klinkt een Van Gogh? Of Basquiat? De landelijke muziekcompetitie Art Rocks daagt jou uit een nummer te maken geïnspireerd op een kunstwerk uit de collectie van verschillende musea. Art Rocks organiseert een masterclass songwriting met Blaudzun in het Kröller-Müller Museum om je hierbij te helpen.

Wanneer?

Vanaf Tot en met Tijd
20 okt 2018 20 okt 2018 13:00 - 15:30

Oog in oog staan met een kunstwerk, wat doet dat met je? Welke sound hoor je? En hoe vertaal je dat naar lyrics? Blaudzun geeft je tips en tricks! In deze masterclass bezoek je samen met Blaudzun het museum en ga je aan de slag met jouw muzikale inspiratie. Aan het einde van de middag ga je naar huis met handige tips en tricks die je helpen bij het afmaken van een nummer dat geïnspireerd is op een kunstwerk. 

Programma

Je begint de masterclass met een tour langs de kunstwerken waar je uit kunt kiezen. Na de tour vertelt Blaudzun hoe hij tot zijn nummer is gekomen en hoe zijn songwritingproces is verlopen. Vervolgens ga je samen aan de slag met jouw track

Praktische informatie

Locatie: Kröller-Müller Museum
Datum: 20 oktober 2018
Tijd: 13.00 - 15.30 uur
Prijs: gratis 

Aanmelden

Meld je aan door een mail te sturen naar info@krollermuller.nl met als onderwerp Masterclass Blaudzun. Let op: voor deze masterclass verwachten we van deelnemers dat ze al een begin hebben gemaakt met hun nummer. Vermeld in de mail je voornaam, achternaam, leeftijd en welke vraag je aan Blaudzun wilt stellen. Aanmelden is verplicht. Je aanmelding is pas definitief wanneer je een bevestiging per mail hebt ontvangen. We maken een selectie op basis van de motivatie van de deelnemers.

Meer informatie over Art Rocks

Openingstijden

Open:
Dinsdag t/m zondag en feestdagen* van 10.00 tot 17.00 uur. (*Feestdagen: Pasen, Hemelvaartsdag, Pinksteren, Kerst, Koningsdag 27 april, Bevrijdingsdag 5 mei)
De beeldentuin is open tot 16.30 uur.

Gesloten:
Maandag en 1 januari. 

Adres

Kröller-Müller Museum
Houtkampweg 6
6731 AW Otterlo
info@krollermuller.nl
0318 591 241

Hoofdbegunstigers

 Steun het museum

Fonds logo

 

Volg ons op

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van het Kröller-Müller Museum? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Beoordelingen

TripAdvisor