TICKETS MUSEUM

Heb je een e-ticket met tijdvak voor het museum gekocht? Je kunt via ticket support de datum en tijd van het ticket veranderen. Heb je een gratis ticket met bijvoorbeeld een Museumkaart, dan hoef je niets te doen. Dit ticket vervalt. Als je liever je ticket terug wil laten betalen, dien dan een verzoek ter beoordeling in via ticket support. Heb je andere vragen over je ticket? Neem contact op via support@globalticket.nl of +31 (0)202442877 (dagelijks bereikbaar van 10.00 tot 16.00 uur).

TICKETS PARK

Heb je e-tickets gekocht voor entree tot Het Nationale Park De Hoge Veluwe en zijn deze nog niet gebruikt, dan kun je binnen 14 dagen je aankoop ontbinden en je geld terugkrijgen. Je stuurt hiervoor een email aan reserveringen@hogeveluwe.nl, samen met de e-tickets. Voor meer informatie over de voorwaarden of contact, zie www.hogeveluwe.nl.

Openingstijden

Open:
Dinsdag t/m zondag en feestdagen* van 10.00 tot 17.00 uur. 
(*Feestdagen:  Pasen, Hemelvaartsdag, Pinksteren, Kerst, Koningsdag 27 april, Bevrijdingsdag 5 mei)

Gesloten:
Maandag en 1 januari. 

Bezoek je het museum graag op een rustiger moment?
Op doordeweekse dagen zijn er na 14.00 doorgaans minder bezoekers in het museum.

Jardin d'émail open bij droog weer

Jardin d'émail van Jean Dubuffet is toegankelijk van 1 april tot 1 november, op droge dagen. Vanwege risico op gladheid is het werk niet toegankelijk bij neerslag. In herfst en winter is het werk gesloten. 

Kijk Uit Attention tijdelijk gesloten

In lijn met het landelijke beleid met betrekking tot het coronavirus is Kijk Uit Attention van Krijn Giezen tot nader order gesloten.

Prijzen 2021

Een ticket voor het Kröller-Müller Museum moet vooraf online worden gekocht en is alleen geldig op de datum en het tijdvak dat vermeld is op het ticket. Tickets met tijdvak komen steeds gefaseerd beschikbaar. In deze fase zijn tickets voor een bezoek tot en met 31 maart 2021 beschikbaar. Per bestelling zijn maximaal 8 tickets te boeken. Op dit moment kunnen we helaas geen grotere groepen verwelkomen. 

Wil je tickets omruilen voor een andere dag? Neem contact met ons op via 031 842 9003, support@krollermuller.nl of stuur en WhatsAppbericht naar 020 244 2877. Dat geldt ook voor tickets gekocht met een Museumkaart of een andere kortingskaart.

Het museum ligt midden in Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Daarom moet je ook voor het park betalen en hiervoor een apart entreekaartje kopen. Dat geldt ook voor Museumkaarthouders en houders van de BankGiro Loterij VIP-KAART.

Ticket 

2021 

Volwassenen

€ 11,10

     - met Museumkaart of BankGiro Loterij VIP-KAART

gratis*

Kinderen 6 tot en met 12 jaar

€ 5,55

     - met Museumkaart

gratis*

Kinderen tot en met 5 jaar

gratis

Studenten / CJP / Cultuurkaart

€ 5,55*

ICOM- / Vereniging Rembrandtkaart

gratis*

*Op vertoon van de desbetreffende kaart/pas.

Let op: een ticket geeft alleen toegang tot het Kröller-Müller Museum. Je ticket voor Het Nationale Park De Hoge Veluwe koop je hier.