Openingstijden

Open:
Dinsdag t/m zondag en feestdagen**: 10.00-17.00 uur. 
(**Feestdagen: Pasen, Hemelvaartsdag, Pinksteren, Kerst 25 en 26 december, Koningsdag 27 april, Bevrijdingsdag 5 mei)

Extra maandagen open van 12.00 tot 17.00 uur: 29 april 2024 tot en met 26 augustus 2024 / 21 oktober en 28 oktober 2024 / 23 december en 30 december 2024

Gesloten:
1 januari. 

Plan je bezoek

Bezoek je het museum graag op een rustiger moment?
Op doordeweekse dagen zijn er na 14.00 uur doorgaans minder bezoekers in het museum. 

Winter in de beeldentuin

Van 1 november tot 1 april worden sommige werken in de beeldentuin afgedekt, tijdelijk verwijderd of zijn niet toegankelijk. Het gaat om onder andere Drijvende sculptuur, Otterlo van Marta Pan en Needle Tower van Kenneth Snelson. 

Afwijkende openingstijden Jardin d’émail

Jardin d'émail van Jean Dubuffet is toegankelijk van 1 april tot 1 november, maar alleen als het oppervlak van het werk volledig droog is. Elke laatste maandag van de maand is het werk gesloten voor onderhoud. Tijdens of kort na neerslag is het werk ook niet toegankelijk, vanwege het risico op gladheid.

Afwijkende openingstijden Kijk Uit Attention

Op dit moment is Kijk Uit Attention gesloten. Het kunstwerk blijft te bezichtigen, maar kan niet worden beklommen. Onze excuses voor het ongemak. 

In het museum wordt momenteel nagedacht over de toekomst van Kijk Uit Attention. Voorlopig wordt het werk incidenteel opengesteld. Hou onze agenda in de gaten voor updates. 

Openingstijden restaurants

Museumrestaurant Monsieur Jacques en buitenrestaurant MJ hebben dezelfde openingstijden als het museum, maar sluiten om 16.30 uur. 

Prijzen 2024

Koop een online museumticket voorafgaand aan je bezoek, ook als je het museum bezoekt met een Museumkaart of andere kortingskaart. Zo wordt voorkomen dat er te veel bezoekers tegelijkertijd in het museum zijn. Bij het kopen van een museumticket boek je een tijdstip voor de start van je bezoek. Er geldt geen eindtijd, je kunt op je gemak genieten van het museum en de beeldentuin. Tickets met tijdvak komen steeds gefaseerd beschikbaar. De exacte data vind je in de kalender op de ticketpagina.  

Koop je ticket

Wil je tickets omruilen voor een andere dag? Neem contact met ons op via +31(0)31 842 9003support@krollermuller.nl of stuur een WhatsAppbericht naar 020 244 2877. Dat geldt ook voor tickets gekocht met een Museumkaart of een andere kortingskaart.

Het museum ligt midden in Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Daarom moet je ook een ticket voor het park kopen (6-13 jaar €6,55 / 13 jaar en ouder: €13,05). Dat geldt ook voor Museumkaarthouders en houders van de VriendenLoterij VIP-KAART. Je ticket voor Het Nationale Park De Hoge Veluwe koop je hier.

In het Kröller-Müller Museum kun je uitsluitend met pin betalen. Dit geldt ook voor de ingangen van Het Nationale Park De Hoge Veluwe.

Ticket 

2024

Volwassenen

€ 13,00

     - met Museumkaart of VriendenLoterij VIP-KAART

gratis*

Kinderen 0 tot en met 12 jaar

gratis

Jeugd 13 tot en met 18 jaar

€ 6,50

Studenten / CJP / Cultuurkaart / EYCA Card

€ 6,50

ICOM- / Vereniging Rembrandtkaart

gratis*

*Op vertoon van de desbetreffende kaart/pas.

Let op: een ticket geeft alleen toegang tot het Kröller-Müller Museum. Je ticket voor Het Nationale Park De Hoge Veluwe koop je hier.

cadeaubon

Wil je een ticket voor het museum cadeau geven? Kies dan eerst het aantal tickets en bij de volgende stap voor cadeauticket. Naar de tickets