Openingstijden

Open:
Maandag: gesloten

Dinsdag t/m zondag en feestdagen*: 10.00-17.00
(*Feestdagen:  Pasen, Hemelvaartsdag, Pinksteren, Kerst, Koningsdag 27 april, Bevrijdingsdag 5 mei)

Gesloten:
1 januari. 

Bezoek je het museum graag op een rustiger moment?
Op doordeweekse dagen zijn er na 14.00 doorgaans minder bezoekers in het museum.

Afwijkende openingstijden Jardin d’émail

Jardin d'émail is toegankelijk van 1 april tot 1 november, maar alleen als het oppervlak van het werk volledig droog is. Elke laatste maandag van de maand is het werk gesloten voor onderhoud. Tijdens of kort na neerslag is het werk ook niet toegankelijk, vanwege het risico op gladheid.

Kijk Uit Attention van Krijn Giezen tot nader order gesloten.


Museumrestaurant Monsieur Jacques is geopend. Buitenrestaurant MJ in de beeldentuin is gesloten. 

Prijzen 2021

Koop een online museumticket voorafgaand aan je bezoek, ook als je het museum bezoekt met een Museumkaart of andere kortingskaart. Zo wordt voorkomen dat er teveel bezoekers tegelijkertijd in het museum zijn. Bij het kopen van een museumticket boek je een tijdstip voor de start van je bezoek. Er geldt geen eindtijd, je kunt op je gemak genieten van het museum en de beeldentuin. Tickets met tijdvak komen steeds gefaseerd beschikbaar. In deze fase zijn tickets voor een bezoek tot en met 31-12-2021 beschikbaar. 

Wil je tickets omruilen voor een andere dag? Neem contact met ons op via 031 842 9003, support@krollermuller.nl of stuur en WhatsAppbericht naar 020 244 2877. Dat geldt ook voor tickets gekocht met een Museumkaart of een andere kortingskaart.

Het museum ligt midden in Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Daarom moet je ook voor het park betalen en hiervoor een apart entreekaartje kopen. Dat geldt ook voor Museumkaarthouders en houders van de VriendenLoterij VIP-KAART.

In lijn met het beleid van de landelijke overheid vragen we bij binnenkomst in het museum om je coronatoegangsbewijs en identiteitsbewijs. Dit geldt voor bezoekers vanaf 13 jaar. Lees hier hoe je je bezoek voorbereidt.

Ticket 

2021 

Volwassenen

€ 11,10

     - met Museumkaart of VriendenLoterij VIP-KAART

gratis*

Kinderen 6 tot en met 12 jaar

€ 5,55

     - met Museumkaart

gratis*

Kinderen tot en met 5 jaar

gratis

Studenten / CJP / Cultuurkaart

€ 5,55*

ICOM- / Vereniging Rembrandtkaart

gratis*

*Op vertoon van de desbetreffende kaart/pas.

Let op: een ticket geeft alleen toegang tot het Kröller-Müller Museum. Je ticket voor Het Nationale Park De Hoge Veluwe koop je hier.