Openingstijden

Open:
Maandagen van 12 juli t/m 6 september: 10.00-17.00
Maandagen van 13 september t/m 25 oktober: 11.00-17.00
Maandagen vanaf 1 november: gesloten

Dinsdag t/m zondag en feestdagen*: 10.00-17.00
(*Feestdagen:  Pasen, Hemelvaartsdag, Pinksteren, Kerst, Koningsdag 27 april, Bevrijdingsdag 5 mei)

Gesloten:
1 januari. 

Bezoek je het museum graag op een rustiger moment?
Op doordeweekse dagen zijn er na 14.00 doorgaans minder bezoekers in het museum.

Afwijkende openingstijden Jardin d’émail

Jardin d'émail is toegankelijk van 1 april tot 1 november, maar alleen als het oppervlak van het werk volledig droog is. Elke laatste maandag van de maand is het werk gesloten voor onderhoud. Tijdens of kort na neerslag is het werk ook niet toegankelijk, vanwege het risico op gladheid.

Jardin d’émail is tussen 2016 en 2020 volledig gerestaureerd. Om het kunstwerk zo lang mogelijk in goede staat te houden is regelmatige inspectie, onderhoud en reiniging noodzakelijk. Dit doen we elke laatste maandag van de maand. De afvoeren worden bijvoorbeeld schoongemaakt en het hele werk wordt met water afgespoeld en geschrobd. Daarna moet het oppervlak drogen zodat het weer veilig is voor bezoekers.

Kijk Uit Attention tijdelijk gesloten

In lijn met het landelijke beleid met betrekking tot het coronavirus is Kijk Uit Attention van Krijn Giezen tot nader order gesloten.

Werkzaamheden in de beeldentuin

In augustus en september wordt er gewerkt aan de plaatsing van Rocky Lumps ll. In verband met de werkzaamheden zijn delen van de beeldentuin bij de Franse berg afgezet en liggen er rijplaten voor het vervoeren van zwaar materieel. De werkzaamheden aan de nieuwe Rocky Lumps ll worden eind september 2021 afgerond. Tijdens of kort na neerslag kunnen de rijplaten glad zijn. We raden je daarom aan om de paden te blijven volgen. De werkzaamheden aan de nieuwe Rocky Lumps ll worden eind september 2021 afgerond. Lees meer over de Rocky Lumps ll

Prijzen 2021

Een ticket voor het Kröller-Müller Museum moet vooraf online worden gekocht en is alleen geldig op de datum en het tijdvak dat vermeld is op het ticket. Tickets met tijdvak komen steeds gefaseerd beschikbaar. In deze fase zijn tickets voor een bezoek tot en met 31 oktober 2021 beschikbaar. Op dit moment kunnen we helaas geen grote groepen verwelkomen. 

Wil je tickets omruilen voor een andere dag? Neem contact met ons op via 031 842 9003, support@krollermuller.nl of stuur en WhatsAppbericht naar 020 244 2877. Dat geldt ook voor tickets gekocht met een Museumkaart of een andere kortingskaart.

Het museum ligt midden in Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Daarom moet je ook voor het park betalen en hiervoor een apart entreekaartje kopen. Dat geldt ook voor Museumkaarthouders en houders van de VriendenLoterij VIP-KAART.

Ticket 

2021 

Volwassenen

€ 11,10

     - met Museumkaart of VriendenLoterij VIP-KAART

gratis*

Kinderen 6 tot en met 12 jaar

€ 5,55

     - met Museumkaart

gratis*

Kinderen tot en met 5 jaar

gratis

Studenten / CJP / Cultuurkaart

€ 5,55*

ICOM- / Vereniging Rembrandtkaart

gratis*

*Op vertoon van de desbetreffende kaart/pas.

Let op: een ticket geeft alleen toegang tot het Kröller-Müller Museum. Je ticket voor Het Nationale Park De Hoge Veluwe koop je hier.