Openingstijden

Open:
Dinsdag t/m zondag en feestdagen**: 10.00-17.00 uur. 
(**Feestdagen: Pasen, Hemelvaartsdag, Pinksteren, Kerst 25 en 26 december, Koningsdag 27 april, Bevrijdingsdag 5 mei)

Extra maandagen open van 12.00 tot 17.00 uur: 1 mei t/m 28 augustus 2023 / 16 oktober 2023 en 23 oktober

Gesloten:
1 januari. 

Bezoek je het museum graag op een rustiger moment?
Op doordeweekse dagen zijn er na 14.00 doorgaans minder bezoekers in het museum. 

Winter in de beeldentuin

Van 1 november tot 1 april worden sommige werken in de beeldentuin afgedekt, tijdelijk verwijderd of zijn niet toegankelijk. Het gaat om onder andere Drijvende sculptuur, Otterlo van Marta Pan en Needle Tower van Kenneth Snelson. 

Afwijkende openingstijden Jardin d’émail

Jardin d'émail van Jean Dubuffet is toegankelijk van 1 april tot 1 november, maar alleen als het oppervlak van het werk volledig droog is. Elke laatste maandag van de maand is het werk gesloten voor onderhoud. Tijdens of kort na neerslag is het werk ook niet toegankelijk, vanwege het risico op gladheid.

Afwijkende openingstijden Kijk Uit Attention

In het museum wordt momenteel nagedacht over de toekomst van Kijk Uit Attention. Voorlopig wordt het werk incidenteel opengesteld. Hou onze agenda in de gaten voor updates. 


Museumrestaurant Monsieur Jacques en het buitenrestaurant MJ hebben dezelfde openingstijden als het museum, maar sluiten om 16.30. 

Prijzen 2023

Koop een online museumticket voorafgaand aan je bezoek, ook als je het museum bezoekt met een Museumkaart of andere kortingskaart. Zo wordt voorkomen dat er te veel bezoekers tegelijkertijd in het museum zijn. Bij het kopen van een museumticket boek je een tijdstip voor de start van je bezoek. Er geldt geen eindtijd, je kunt op je gemak genieten van het museum en de beeldentuin. Tickets met tijdvak komen steeds gefaseerd beschikbaar. De exacte data vind je in de kalender op de ticketpagina.  

Wil je tickets omruilen voor een andere dag? Neem contact met ons op via 031 842 9003, support@krollermuller.nl of stuur een WhatsAppbericht naar 020 244 2877. Dat geldt ook voor tickets gekocht met een Museumkaart of een andere kortingskaart.

Het museum ligt midden in Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Daarom moet je ook voor het park betalen en hiervoor een apart entreekaartje kopen. Dat geldt ook voor Museumkaarthouders en houders van de VriendenLoterij VIP-KAART.

Actie Vriendenloterij VIP-KAART

Tijdens de looptijd van de tentoonstelling Het futurisme & Europa (29.04 – 03.09.2023) mogen VriendenLoterij VIP-KAART houders gratis een introducée mee nemen naar het museum. Meld je als VIP-KAART houder samen met je introducée bij de ontvangstbalie van het museum, dan ontvang je een introducéeticket.
Voor het park geldt de reguliere entreeprijs.

In het Kröller-Müller Museum kun je uitsluitend met pin betalen. Dit geldt ook voor de ingangen van Het Nationale Park De Hoge Veluwe.

Ticket 

2023

Volwassenen

€ 12,50

     - met Museumkaart of VriendenLoterij VIP-KAART

gratis*

Kinderen 0 tot en met 12 jaar

gratis

Jeugd 13 tot en met 18 jaar

€ 6,25

Studenten / CJP / Cultuurkaart

€ 6,25

ICOM- / Vereniging Rembrandtkaart

gratis*

*Op vertoon van de desbetreffende kaart/pas.

Let op: een ticket geeft alleen toegang tot het Kröller-Müller Museum. Je ticket voor Het Nationale Park De Hoge Veluwe koop je hier.