Lisette Pelsers, directeur Kröller-Müller MuseumStructuur

Het Kröller-Müller Museum heeft ongeveer 110 medewerkers (80 fte). De directie bestaat uit drs. Lisette Pelsers (directeur-bestuurder) en Frits de Vogel BEc (zakelijk directeur). Samen met Koen Brakenhoff (hoofd marketing & business development a.i.), Tanja de Boer (hoofd collectie en onderzoek), Jannet de Goede MA (hoofd presentatie) en Michiel van Wijk (hoofd bedrijfsvoering) vormen de directeur en de zakelijk directeur het managementteam.
Lees meer

Vacature

Wil jij ook werken bij het Kröller-Müller Museum? Hou dan onze vacaturepagina in de gaten! 
Lees meer

ANBI-status

Het Kröller-Müller Museum staat bij de Belastingdienst geregistreerd als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). 
Lees meer

missie en beleid

In lijn met het levensdoel van oprichtster Helene Kröller-Müller luidt de missie van het museum: Als internationaal toonaangevend museum wil het Kröller-Müller Museum zijn Nederlandse en buitenlandse gasten optimaal laten genieten van de wereldberoemde collectie van werken van Vincent van Gogh en zijn tijdgenoten én van de kunstenaars die na hen bepalend zijn gebleken in de kunstgeschiedenis.

Informatie over het beleid en ambitie vind je in het Activiteitenplan:

Jaaroverzichten

De belangrijkste 'facts' and 'figures' en een indruk van de hoogtepunten per jaar worden gepubliceerd in onze jaaroverzichten.
Lees meer

(Inter)nationale samenwerking

Het Kröller-Müller Museum werkt op nationaal en internationaal niveau samen met organisaties die bijdragen aan promotie van en onderzoek naar werken van kunstenaars in de museumcollectie.
Lees meer

Governance Code Cultuur

Het Kröller-Müller Museum onderschrijft de Governance Code Cultuur.

Logo Governance Code Cultuur