leerlingen in het museumHet hele schooljaar geldig

Kom je met meerdere klassen het museum bezoeken? Bestel dan onze voordelige schoolkaart voor het voortgezet onderwijs! Middelbare scholen die meerdere keren per jaar, of met grote groepen (>30 leerlingen) het museum bezoeken zijn vaak voordeliger uit met onze schoolkaart. Deze kaart kost eenmalig € 130, exclusief entree tot het park. Met de schoolkaart kun je het hele schooljaar onbeperkt het museum bezoeken. 

Entree tot het park

Het museum ligt midden in Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Daarom betaal je als museumbezoeker ook entree voor het park. De toegang tot het park betaal je apart voor ieder schoolbezoek. Schoolkaarthouders krijgen 10% korting per leerling. Deze korting geldt alleen als het schoolbezoek van tevoren wordt aangevraagd via ons aanvraagformulier. Op onze prijzenpagina vind je de actuele tarieven voor het onderwijs.

Schoolkaart bestellen

Stuur een mail naar educatie@krollermuller.nl met de volgende gegevens: naam en adres school, naam en telefoonnummer contactpersoon, cultuurkaartnummer en tenaamstelling (indien van toepassing). Heeft je school meerdere locaties? Dan vraag je voor iedere locatie een eigen schoolkaart t.w.v. € 130 aan. In ons privacybeleid lees je hoe we met je persoonsgegevens omgaan.

Schoolkaart bestellen

Betalen met cultuurkaart

Wil je betalen met de cultuurkaart? Dat kan! Je ontvangt van ons een weborder voor de schoolkaart van € 130. Van Het Nationale Park de Hoge Veluwe ontvang je een aparte weborder voor de entree van het park en de parkeerkosten. Heb je geen cultuurkaart? Dan ontvang je van ons een factuur per mail/post. 

Belangrijk: vraag je bezoek aan!

Jaarlijks ontvangt het museum 40.000 scholieren. Om de drukte te reguleren hanteren we een maximum aantal leerlingen per dag. Als schoolkaarthouder moet je daarom elk bezoek van tevoren aanvragen via het aanvraagformulier. Doe je dat niet op tijd, dan kan het zijn dat de datum volgeboekt is. 

Bezoek aanvragen