Bezoek aanvragen niet mogelijk

Het is vooralsnog niet mogelijk om een schoolbezoek aan te vragen voor 2021. We hopen vanaf volgend schooljaar (2021-22) weer groepen te kunnen ontvangen. Wil je een bericht krijgen zodra het aanvragen van een schoolbezoek mogelijk is? Stuur een mail naar educatie@krollermuller.nl.

Digitale Scheurkalender in de klasNieuw aanbod voor scholen

Wil je in de tussentijd toch met je leerlingen genieten van het museum? Dat kan! Alvast twee tips om het museum in de klas te halen:

Basisonderwijs: het museum heeft speciale projecten en materialen voor op school: een spannend project over Vincent van Gogh, een cultuursnack in de vorm van een Digitale Scheurkalender en nog veel meer!

Het museum in de klas

Voortgezet onderwijs: boek een online rondleiding door de beeldentuin! Leerlingen krijgen de unieke kans om de beeldentuin van het Kröller-Müller Museum op afstand te bezoeken. Ze zijn de enige virtuele bezoekers in de tuin. Een workshopleider van Kleinkunstig en van het museum leidt leerlingen rond, beantwoordt vragen en geeft verrassende doe- en tekenopdrachten voor thuis/in de klas. 

Online rondleiding boeken