In het museum zijn rolstoelen, rollators, krukjes en kinderbuggy’s te leen bij de garderobe. Deze zijn gratis, maar niet te reserveren.

Hulphonden zijn toegestaan in het park, het museum en de beeldentuin.

Er is 1 invalidentoilet aanwezig in het museum. Je vindt deze net voorbij de museumwinkel (dit staat ook aangegeven op de plattegrond).

Gratis parkeren met gehandicaptenkaart

Heb je een gehandicaptenparkeerkaart, dan kun je gratis parkeren in het park of op een gehandicaptenparkeerplaats bij het museum. Er zijn er zes. De afstand tot de hoofdingang van het museum is 175 meter.
Kom je met een begeleider, dan hoeft die op vertoon van jouw gehandicaptenkaart geen entree te betalen. 

Toegankelijkheid beeldentuin

De beeldentuin is grotendeels toegankelijk met een rolstoel of scootmobiel. Er zijn ook onverharde paden, die niet geschikt zijn voor rolstoel- of scootmobielgebruikers.

Er is ook een invalidentoilet in de beeldentuin, bij buitenrestaurant MJ. Op de plattegrond van de beeldentuin vind je alle informatie hierover. Naar de plattegronden

Zaalteksten in groot formaat letters

De belangrijkste zaalteksten van de tentoonstelling Het futurisme & Europa zijn in groot formaat letters gebundeld in een PDF-bestand. Zaalteksten zijn teksten over de kunstwerken die je in het museum op bordjes kunt lezen. Lees je liever niet van een scherm? Bij de ontvangstbalie van het museum zijn de gebundelde zaalteksten ook te leen. Download hier de zaalteksten van Het futurisme & Europa

Heb je vragen of opmerkingen over deze documenten? We horen het graag. Je kunt contact opnemen via educatie@krollermuller.nl.

Toegankelijkheidsprijs

Op 19 februari 2019 ontving het museum de Toegankelijkheidsprijs van de Zonnebloem. 

De Zonnebloem, Award 2018