Voucherovereenkomst

Een voucherovereenkomst biedt veel voordelen:

  • speciale tarieven voor touroperators
  • gratis toegang voor gids per 20 personen
  • gratis maaltijd voor buschauffeur en gids in restaurant Monsieur Jacques 
  • informatie over tentoonstellingen en events via de travel trade nieuwsbrief

    Voor een voucherovereenkomst neem contact met onze salesafdeling: sales@krollermuller.nl


Praktische informatie

Vlak bij het museum is een parkeerplaats voor bussen. De buschauffeur mag de gasten voor het museum afzetten en daarna parkeren op de busparkeerplaats. Let op: ingang Schaarsbergen is niet toegankelijk voor bussen.

Het museum is goed toegankelijk met een rolstoel. Een scootmobiel is toegestaan in museum en beeldentuin. Een segway is alleen toegestaan in de beeldentuin. In het museum zijn rolstoelen, rollators en kinderbuggy’s te leen. Deze zijn gratis, maar niet te reserveren. 

Restaurant Monsieur Jacques biedt diverse cateringmogelijkheden voor groepen. Ben je van plan om met een groep te komen? Dan is het aan te raden om te reserveren: info@monsieurjacques.nl of 0318 591 657.

Zakelijke ontvangsten
Rondleidingen & audiotours

De rondleidersgroep van het museum verzorgt op aanvraag rondleidingen door de collectie, beeldentuin en tentoonstellingen in 6 talen: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans en Japans. Er geldt een maximum van 20 personen per rondleiding, er kunnen meer rondleidingen tegelijkertijd plaatsvinden. Een rondleiding kost € 110 en op zon- en feestdagen € 125.  

Je mag zelf een rondleiding organiseren maar met maximaal 20 personen. Zo blijven de zalen ook toegankelijk voor andere bezoekers. Een fluisterset (headset) is verplicht in de periode van 1 maart tot en met 31 oktober.

De Podcatcher audiotour geeft achtergrondinformatie bij ruim 25 topstukken uit de collectie, en is beschikbaar in 7 talen: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Italiaans, Japans en Mandarijn. De Podcatcher is te huur bij de ontvangstbalie voor € 2,50.

Exclusief bezoek

Je kunt je gasten een exclusief bezoek aan het museum aanbieden. Dat kan van dinsdag t/m zaterdag voor en na openingstijden. En op maandag, wanneer het museum eigenlijk is gesloten, bieden we een VIP-openstelling met rondleiding aan. Prijzen op aanvraag.

Meer informatie

Neem voor meer informatie, reservering van een (thema)rondleiding of een exclusief bezoek contact op met:
sales@krollermuller.nl 
T 0318 591 241