Touroperators

Het Kröller-Müller Museum houdt zich aan de coronamaatregelen die in het museumprotocol zijn voorgeschreven. Hierdoor zijn er tijdelijk geen groepsbezoeken toegestaan. Meer informatie

 

Het Kröller-Müller Museum verwelkomt jaarlijks bezoekers uit de hele wereld. We werken samen met DMC’s, (outbound) touroperators, FIT-aanbieders en accommodaties. In samenwerking met onze reispartners doen wij er alles aan om elk bezoek aan het museum soepel en aangenaam te laten verlopen.

Voucherovereenkomst

Als touroperator is er de mogelijkheid om een voucherovereenkomst af te sluiten voor het bezoeken van het Kröller-Müller Museum en het Nationale Park de Hoge Veluwe. Elk jaar wordt er een nieuwe voucherovereenkomst opgesteld met aangepaste tarieven. De overeenkomst levert standaard de volgende voordelen:

  • Speciale tarieven voor touroperators;
  • Gratis toegang voor gids per 20 personen;
  • Gratis maaltijd voor buschauffeur en gids in restaurant Monsieur Jacques; 
  • Vooraf reserveren, en na bezoek per factuur betalen.
  • Informatie over tentoonstellingen en events via de travel trade nieuwsbrief. 

 

Voor informatie of het aanvragen van een voucherovereenkomst kan er contact worden opgenomen met onze salesafdeling: sales@krollermuller.nl


Praktische informatie

Bij het museum is een ruime parkeerplaats voor bussen. De buschauffeur kan parkeren op de busparkeerplaats. Let op: ingang Schaarsbergen is niet toegankelijk voor bussen.

Het museum is goed toegankelijk met een rolstoel. Een scootmobiel is toegestaan in het museum en de beeldentuin. Een segway is alleen toegestaan in de beeldentuin. In het museum zijn rolstoelen, rollators en kinderbuggy’s beschikbaar. Deze zijn gratis te leen, maar niet te reserveren. 

Restaurant Monsieur Jacques biedt diverse cateringmogelijkheden voor groepen. Voor groepen adviseren we om vooraf te reserveren via info@monsieurjacques.nl of 0318 591 657. Van medio april tot en met oktober kan er gebruik gemaakt worden van het buitenrestaurant in de beeldentuin.

Zakelijke ontvangsten
Rondleidingen & audiotours

De rondleidersgroep van het museum verzorgt op aanvraag rondleidingen door de beeldentuin, tentoonstellingen en de collectie in 6 talen: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans en Japans. Er geldt een maximum van 20 personen per gids, er kunnen meer rondleidingen tegelijkertijd plaatsvinden. Een rondleiding kost €110,- en op zon- en feestdagen €125,-.  

Je mag zelf een rondleiding organiseren, de maximale groepsgrootte is 20 personen per rondleiding. Het is mogelijk om meerdere rondleidingen tegelijkertijd te laten plaatsvinden. Zo blijven de zalen ook toegankelijk voor andere bezoekers. Een fluisterset (headset) is verplicht in de periode van 1 maart tot en met 31 oktober.

De Podcatcher (audiotour) geeft achtergrondinformatie bij ruim 25 topstukken uit de collectie, en is beschikbaar in 7 talen: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Japans en Mandarijn. De Podcatcher is te huur bij de ontvangstbalie voor €2,50.


Exclusief bezoek

Het Kröller-Müller Museum biedt als mogelijkheid een exclusief bezoek Voor groepen van touroperators kan een programma worden aangeboden van dinsdag t/m zaterdag voor en na openingstijden. Op maandag, wanneer het museum voor publiek is gesloten, bieden we een VIP-openstelling met rondleiding aan. Prijzen op aanvraag.


Meer informatie

Neem voor meer informatie, reservering van een (thema)rondleiding of een exclusief bezoek contact op met:
sales@krollermuller.nl 
T 0318 591 241