Touroperators

Het Kröller-Müller Museum verwelkomt jaarlijks bezoekers uit de hele wereld. We werken samen met DMC’s, (outbound) touroperators, FIT-aanbieders en accommodaties. In samenwerking met onze reispartners doen wij er alles aan om elk bezoek aan het museum soepel en aangenaam te laten verlopen.
Meer over touroperators

Zakelijke ontvangsten

Het Kröller-Müller Museum is een unieke locatie voor relatieontvangsten, recepties, diners of andere evenementen. Het museum heeft een prachtige collectie beroemde en moderne kunst, is gehuisvest in een gebouw dat is ontworpen door de gerenommeerde architecten Henry van de Velde en Wim Quist en ligt midden in het Nationale Park De Hoge Veluwe. De combinatie van kunst en natuur staat garant voor een bijzondere ervaring.
Meer over zakelijke ontvangsten

Bruikleenprocedure

Het Kröller-Müller Museum heeft een ruimhartig bruikleenbeleid om zoveel mogelijk van de eigen collectie ook elders te kunnen laten zien. Voorwaarden zijn wel dat de aanvragende instelling voldoet aan de bruikleenvoorwaarden van het Kröller-Müller en dat de aangevraagde werken beschikbaar en bruikleengeschikt zijn.
Meer over de bruikleenprocedure

Licensing

Gebruik van beeld voor commerciële doeleinden is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming. 
Meer informatie over licensing