menu sluiten

Kröller-Müller Museum: exposities

Een museum met exposities van wereldformaat. Dat is het Kröller-Müller Museum. In het museum vind je een collectiepresentatie met topstukken van grote meesters. Denk aan Vincent van Gogh, Claude Monet, Pablo Picasso en Piet Mondriaan. Daarnaast bieden we regelmatig wisselende exposities van moderne en hedendaagse kunstenaars. Tot slot kun je in alle seizoenen heerlijk rondlopen in onze beeldentuin. Kortom: je raakt niet snel uitgekeken! Benieuwd welke exposities er nu te zien zijn in het Kröller-Müller Museum? Ga naar onze tentoonstellingen-pagina voor een actueel overzicht en volg ons op social media voor alle updates.  

Naar alle tentoonstellingen

Wereldberoemde expositie met moderne kunst van grote meesters

Het Kröller-Müller Museum heeft een enorme collectie van ruim 20.000 werken van moderne en hedendaagse kunstenaars. In de collectiepresentatie kom je oog in oog te staan met kunstwerken van moderne meesters. Zo bezoek je de op één-na-grootste Van Goghcollectie ter wereld. Met bijna 90 originele Van Gogh schilderen en meer dan 180 werken op papier. Andere grote meesters die je in onze vaste collectie tegenkomt zijn: Claude Monet, Pablo Picasso, Piet Mondriaan en Gerrit Rietveld. Die moet je toch eens in je leven in het echt hebben gezien?

Meer over onze expositie met moderne kunst

Steeds een nieuwe expositie met hedendaagse kunst

Ook fan van exposities met hedendaagse kunst? Dan zit je in het Kröller-Müller Museum wel goed. Wij organiseren namelijk regelmatig wisselende exposities van hedendaagse kunstenaars. Zowel het museumgebouw als de beeldentuin bieden een prachtig decor voor exposities met hedendaagse kunst. Sommige kunstenaars hebben een vaste plek in onze collectie; sommigen zijn slechts tijdelijk te zien. Naar de actuele exposities.

Meer over onze exposities met hedendaagse kunst

Beeldende kunst expositie in de openlucht

De beeldentuin van het Kröller-Müller Museum is een bijzondere ervaring. De tuin van maar liefst 25 hectare ligt midden in het landschap van de Veluwe en is rijk aan ruim 160 sculpturen. Zo’n grote kunst expositie in de buitenlucht heb je waarschijnlijk nooit eerder gezien. Struin door de prachtige natuur en laat je tijdens je wandeling verwonderen door beeldbepalende kunstenaars en architecten. Denk bijvoorbeeld aan Aristide Maillol, Auguste Rodin, Jean Dubuffet, Marta Pan, Pierre Huyghe, Aldo van Eyck en Gerrit Rietveld. De beeldentuin is het hele jaar te bezoeken en heeft in elk seizoen zijn charme. 

Toonaangevend museum met exposities op de Veluwe

Op zoek naar een expositie met schilderijen, beeldhouwkunst én architectuur? Kröller-Müller biedt het allemaal. Dit museum ligt midden op de Veluwe en ademt daardoor cultuur en natuur. Perfect voor een dagje uit voor de hele familie. Plan je museumbezoek en koop online alvast je tickets. Tot gauw!