Geplande bezoeken geannuleerd

Alle geplande schoolbezoeken van het schooljaar 2019-2020 zijn geannuleerd. Er is per mail contact opgenomen met de betreffende scholen. Heb je vragen over een gepland bezoek? Neem contact op via educatie@krollermuller.nl 

Nieuw bezoek aanvragen nog niet mogelijk

Het is vooralsnog niet mogelijk om een schoolbezoek aan te vragen voor het schooljaar 2020-2021. De komende maanden moeten uitwijzen of er ruimte komt voor groepsbezoek en op welke manier we dit als museum kunnen organiseren voor scholen. We werken aan een passende oplossing waarbij schoolklassen straks weer veilig naar het museum kunnen en onze medewerkers op een veilige manier hun werk kunnen doen.  Actuele informatie over het aanvragen van een bezoek vind je aan het begin van het nieuwe schooljaar op deze website.

Digitale Scheurkalender in de klasBezoek het museum online!

Wil je in de tussentijd toch met je leerlingen genieten van het museum? Dat kan! Alvast twee tips om het museum in de klas te halen:

Basisonderwijs: neem eens een kijkje op www.digitalescheurkalender.com. Hier vindt je gratis digitale scheurkalenders om te gebruiken in de klas. Zo heb je een fris, cultureel tussendoortje op school! Met het wachtwoord nederland kun je de kalender Schatten in de klas bekijken.

Digitale scheurkalender

Voortgezet onderwijs: boek een online rondleiding door de beeldentuin! Leerlingen krijgen de unieke kans om de beeldentuin van het Kröller-Müller Museum in alle stilte te bezoeken. Ze zijn de enige virtuele bezoekers in de tuin. Een workshopleider van Kleinkunstig en van het museum leidt leerlingen rond, beantwoordt vragen en geeft verwerkingsopdrachten voor thuis/in de klas. 

Online rondleiding boeken