kleuters bij 56 vatenHet hele schooljaar geldig

Basisscholen die meer keren per jaar het museum bezoeken zijn vaak voordeliger uit met onze schoolkaart. Deze kaart kost € 150 per schoollocatie. Met de schoolkaart kun je het hele schooljaar onbeperkt het museum bezoeken. Ook is de toegang tot Het Nationale Park De Hoge Veluwe gratis (inclusief auto’s en/of bus) als het bezoek tijdig wordt aangemeld. De kaart voor het schoolseizoen 2018-19 is geldig van 21 augustus 2018 t/m 19 juli 2019. De kaart voor het schoolseizoen 2019-2020 kan nu ook worden aangevraagd. Deze is geldig van 18 augustus 2019 t/m 18 juli 2020.

Gratis educatieve materialen

Bij de schoolkaart ontvang je als welkomstcadeau een lespakket naar keuze. Daarnaast kun je als schoolkaarthouder online boekjes voor kinderen en begeleiders samenstellen, downloaden en printen. Door kaarten van verschillende lespakketten te combineren, maak je makkelijk een programma op maat voor alle klassen. Alle voordelen van deze service vind je hier:

Lespakket op maat samenstellen

Meer weten of bestellen?

Stuur een mail naar info@krollermuller.nl met de volgende gegevens: naam en adres school, naam en telefoonnummer contactpersoon en het lespakket dat je wilt ontvangen als welkomstcadeau. Heeft je school meerdere locaties? Dan vraag je voor iedere locatie een eigen schoolkaart t.w.v. € 150 aan. In ons privacybeleid lees je hoe we met je persoonsgegevens omgaan.

Belangrijk: vraag je bezoek van tevoren aan

Als schoolkaarthouder moet je elk bezoek van tevoren aanvragen via ons aanvraagformulier. Doe je dat niet, dan moeten we jammer genoeg de volledige entreeprijs voor park en museum in rekening brengen.