Het hele schooljaar geldig

Wil je met de hele school een schooljaar lang onbeperkt het museum kunnen bezoeken? Bestel dan onze speciale schoolkaart voor het basisonderwijs! Basisscholen die meer keren per jaar het museum bezoeken zijn vaak voordeliger uit met onze schoolkaart. Deze kaart kost € 50 per schoollocatie. Met de schoolkaart kun je het hele schooljaar onbeperkt het museum bezoeken. Ook is de toegang tot Het Nationale Park De Hoge Veluwe gratis (inclusief auto’s en/of bus) als het bezoek tijdig wordt aangemeld. 

Gratis educatieve materialen

Bij de schoolkaart ontvang je als welkomstcadeau een lespakket naar keuze. Daarnaast kun je als schoolkaarthouder online boekjes voor kinderen en begeleiders samenstellen, downloaden en printen. Door kaarten van verschillende lespakketten te combineren, maak je makkelijk een programma op maat voor alle klassen. 

Meer weten of bestellen?

Stuur een mail naar educatie@krollermuller.nl met de volgende gegevens: naam en adres school, naam en telefoonnummer contactpersoon en het lespakket dat je wilt ontvangen als welkomstcadeau. Heeft je school meerdere locaties? Dan vraag je voor iedere locatie een eigen schoolkaart t.w.v. € 50 aan. In ons privacybeleid lees je hoe we met je persoonsgegevens omgaan.

SCHOOLKAART BESTELLEN

Belangrijk: vraag je bezoek van tevoren aan

Als schoolkaarthouder moet je elk bezoek van tevoren aanvragen via ons aanvraagformulier. Doe je dat niet, dan moeten we jammer genoeg de volledige entreeprijs voor park en museum in rekening brengen.