Micha Wertheim

Zondag 18 oktober optredens van Micha Wertheim en Marike Jager

Micha Wertheim zwierf een week rond in het Kröller-Müller Museum en ging op zoek naar de totstandkoming ervan. Spreekt in zijn nieuwe werk de cabaretier, de wetenschapper of een combinatie van beiden? Het eindresultaat is in elk geval verrassend. Singer-songwriter Marike Jager liet zich inspireren door de verhalen en voorwerpen in Stadsmuseum Groenlo. Een tipje van de sluier over het resultaat: het geluid van wapens. Benieuwd? Bekijk het online tijdens het Erfgoedfestival op 18 oktober om 12.00 uur via erfgoedfestival.nl, sociale media en Youtube. In het voorprogramma is het Gelderse talent zangeres Cassandra Onck te zien.

De eerdere optredens van het Erfgoedfestival kun je hier terugkijken: erfgoedfestival.nl/online.

Het volledige programma vind je op erfgoedfestival.nl

Blijf op de hoogte

Niets missen van het Erfgoedfestival? Volg het festival op je favoriete sociale mediakanalen en meld je aan voor de festivalnieuwsbrief via erfgoedfestival.nl. Hier kun je ook aangeven of je meldingen wilt ontvangen als een artiest live gaat tijdens het festival.

Over het Erfgoedfestival

Het Erfgoedfestival is een initiatief van Erfgoed Gelderland en wordt ondersteund door de Provincie Gelderland. Dit is het zesde festival.

Logo's Erfgoedfestival