menu sluiten

Escapegame Helene Unlocked

Speel de spannende escape game Helene Unlocked! Samen met je teamleden ontdek je de geschiedenis van Helene Kröller-Müller in de gemeente Ede. Los de puzzels op met je smartphone en kraak de code!

Open de schuilkelder

Grote droogtes bedreigen de Veluwe ende kunstschatten van het Kröller-Müller Museum. Gelukkig heeft Helene Kröller-Müller een schuilkelder laten aanleggen. De waardevolle kunstcollectie ligt daar tijdelijk opgeslagen.

Aan beveiliger Selim de taak de kelder te bewaken. Maar Selim heeft een probleem: de droogte is voorbij en binnenkort opent Koningin Máxima de nieuwe tentoonstelling. Alleen de kelder gaat niet meer open! Hij heeft jouw hulp nodig. 

Puzzels en codes

In dit interactieve spel help je beveiliger Selim om de schuilkelder met daarin de kunstcollectie van het museum te openen. Tijdens het spel kom je langs bijzondere personages en favoriete plekken van Helene Kröller-Müller.

Lukt het jou en je team om de schuilkelder op tijd te openen? Ga samen met je familie, vrienden, collega’s, team of vereniging de uitdaging aan!

Praktische info

Helene Unlocked is een buitenspel voor 2 tot 5 spelers van 9-99 jaar. Het spel duurt een dagdeel, je verplaatst je met de auto tussen de plekken in de gemeente Ede. Meedoen kost 15 euro per team. Alle informatie vind je op de website www.helene-unlocked.nl. Kies je team en startlocatie en speel het spel! 

 

Boek de puzzelrally

 
Helene Unlocked is ontwikkeld in samenwerking met Ede Marketing en Cultura Ede.