Geo Route in de beeldentuin

Ga op zoek!

Het Kröller-Müller Museum heeft een van de grootste beeldentuinen van Europa: 25 hectare met ruim 160 sculpturen. Hiertussen staat ook ergens een geheime kunstschat. Als je na je geocaching speurtocht bij deze kunstschat bent aangekomen krijg je een code om hem te openen. Pak dan de creditcard en ga hiermee naar de museumwinkel. In de winkel ruil je de creditcard om voor een presentje.

Geocaching met kinderen

De geocaching speurtocht is geschikt voor de hele familie. Met de geocaching app ontdek je spelenderwijs allerlei weetjes over kunstwerken. Je doorkruist de beeldentuin op een originele en afwisselende manier. De geocaching route kan op elk moment gepauzeerd worden, bijvoorbeeld voor een drankje en hapje in het (buiten)restaurant of een zomers picknick op het gras.

De geocaching route is er in 2 varianten:

  • Korte route van 5 beelden, duurt ongeveer 45 min
  • Lange route van 12 beelden, duurt ongeveer 1,5 uur


Blog op Kidsproof

Benieuwd naar de route? De reporters van Kidsproof hebben de geocaching speurtocht getest. Lees meer in de blog.


Geocaching met smartphone

De Kröller-Müller geocaching route (Geo Route) is gratis te downloaden in de App store en de Android Store. De route begint in de beeldentuin.

Naar de App store 

naar de Android store

Mastercard

De Kröller-Müller geocaching route is gemaakt in samenwerking met onze partner Mastercard. Samen werken we aan een gedeelde missie: zoveel mogelijk mensen laten kennismaken met kunst en cultuur in het algemeen en onze unieke collectie in het bijzonder. Mastercard wil mensen op onvergetelijke wijze verbinden met kunst door middel van Priceless Experiences. Ga naar Priceless.com voor meer unieke ervaringen.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Foto: Valerie Spanjers