kunst bij de koffie

Gespreksstarter

Kunst bij de koffie is een digitale applicatie die gratis kan worden gebruikt in verzorgingshuizen, buurtcentra, ziekenhuizen of gewoon thuis op de bank. Kunst bij de koffie verbindt 12 aansprekende kunstwerken met persoonlijke verhalen en is zeer gemakkelijk te gebruiken. De applicatie werkt als een gespreksstarter: kies een kunstwerk, bekijk het kunstwerk van top tot teen, beantwoord de vragen, kijk de filmpjes en laat je verrassen!

kunst bij de koffieCreatieve activiteiten en dansoefeningen

Naar aanleiding van de kunstwerken komen verschillende thema’s aan bod: vriendschap, uitvindingen, ochtendrituelen, muziek en beroepen zijn slechts enkele voorbeelden. Bij sommige kunstwerken zit een korte creatieve activiteit die je makkelijk kunt doen met huis, tuin en keukenmaterialen. Of een vrolijke dansoefening van Introdans om lekker in beweging te komen.

Praktische informatie

Om de kalender te bekijken heb je een tablet, computer of smartboard nodig. Wil je meteen aan de slag? Het gebruik van de kalender Kunst bij de koffie is gratis, maar je hebt wel een wachtwoord nodig om in te loggen op www.digitalescheurkalender.com:

Vraag een wachtwoord aan