Wanneer?

Vanaf Tot en met Tijd
2 dec 2020 30 dec 2020 10:00 - 17:00

Thuis in kunst

Het thema van de Museum Take Over is dit jaar: ‘Thuis in kunst’. Vanwege de Coronamaatregelen is het dit jaar niet mogelijk een familie-evenement in het museum te organiseren. In plaats daarvan krijg je via Facebook en Instagram tijdens de kerstvakantie verrassende tips en opdrachten voor thuis. Volg het account van de Museum Take Over op Facebook of Instagram @Museum Take Over. Veel plezier!

PS. De kunst-kits zijn helaas helemaal op en kunnen niet meer toegestuurd worden. We gaan ervan uit dat de online activiteiten net zoveel plezier opleveren!

Studenten ArtEZ, University of the Arts

Tijdens de jaarlijkse Museum Take Over wordt de educatieafdeling van het Kröller-Müller Museum overgenomen door studenten van ArtEZ, University of the Arts. Voor één dag hebben zij de touwtjes in handen. Ze bedenken de activiteiten, creëren hun eigen vormgeving en doen ervaring op met het reilen en zeilen in het museum. De Museum Take Over staat dit jaar in het teken van activiteiten bij je thuis, volgend jaar kun je hopelijk weer in het museum deelnemen.