Dit alles vanuit een maatschappelijke missie. Nysingh heeft uren vrijgemaakt om haar advocaten en notarissen in de gelegenheid te stellen hun expertise kosteloos of tegen gereduceerd tarief in te zetten voor goede doelen organisaties.

Daarnaast draagt Nysingh bij aan speciale projecten van het Kröller-Müller, zoals Voorlees-express Arnhem: een project voor laaggeletterde families, georganiseerd door Vluchtelingenwerk Oost-Nederland. Het museum doneert hiervoor jaarlijks zo’n 80 prentenboeken van Zwaan. Nysingh maakte het met een donatie mogelijk dat de families ook een bezoek aan het museum konden brengen om Zwaan en zijn vrienden te ontmoeten.

Nysingh is een full service advocaten-notarissen kantoor en een hoogwaardige juridische dienstverlener voor bedrijven, instellingen en overheden. Vanuit Arnhem, Zwolle, Utrecht en Apeldoorn werken ruim 100 specialisten voor cliënten. Onze juristen hebben de kennis en ervaring die nodig is om elke juridische uitdaging aan te gaan. Omdat juridische vragen zelden beperkt blijven tot één rechtsgebied, werken de specialisten van Nysingh hecht samen in marktgroepen. Die intensieve samenwerking stelt ons in staat snel en slagvaardig op te treden. Zo zijn wij partner in business voor al onze cliënten. Met gebundelde kennis en een markt- en branchegerichte focus adviseren wij met name de sectoren Overheid, Zorg, Onderwijs, Handel & Industrie, Insurance en Food & Agri.

Lees meer over Nysingh op hun website