Medewerker aan het werk op het secretariaat

Het Kröller-Müller Museum zoekt op korte termijn een:

Secretaresse (24 uur p/w)

Als secretaresse voer je algemene secretariële, logistieke en administratieve werkzaamheden uit, volgens vastgestelde procedures en protocollen.

Wat ga je onder andere doen?

Het verwerken van binnenkomende en uitgaande informatiestromen voor het museum (post, telefoon en e-mail);
Redigeren, opstellen en opmaken van standaardcorrespondentie en overige documenten;
Opstellen van correspondentie aan de hand van instructies;
Beheren en documenteren van relatiebestanden en uitvoeren van archiefwerkzaamheden;
Beheren van de agenda;
Ontvangen van bezoekers, organiseren van zakenreizen, lunches en diners;
Voorbereiden en notuleren van vergaderingen;
Archiveren van informatie;
Verzorgen en bewaken van de voorraad van kantoorartikelen.

Wat verwachten we van je?

Je hebt een MBO werk- en denkniveau.
Je hebt een relevante secretariële opleiding en ervaring in een secretarieel ondersteunende functie.
Je hebt kennis van en ervaring met kantoorautomatiseringspakketten.
Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zowel in woord als geschrift. Kennis van de Duitse taal is een pre.

Wie zijn wij?

Het Kröller-Müller Museum is een wereldberoemd, toonaangevend museum voor moderne en hedendaagse kunst. Jaarlijks genieten bijna 400.000 Nederlandse en buitenlandse bezoekers van de werken van Vincent van Gogh en van veel andere bekende kunstenaars uit de twintigste en eenentwintigste eeuw. De combinatie van de schitterende collectie, de bijzondere beeldentuin en de ligging in Het Nationale Park De Hoge Veluwe maakt het Kröller-Müller Museum uniek. Als secretaresse maak je onderdeel uit van een organisatie van zo’n 110 zeer betrokken, gedreven medewerkers. Die betrokkenheid vormt samen met een informele sfeer een hele fijne werkomgeving! 

Wat bieden wij jou?

Je krijgt een parttimefunctie: je werkt 24 uur.
Je aanstelling is vo0r de duur van een jaar. Na dit jaar kan de tijdelijke arbeidsovereenkomst worden verlengd of omgezet in een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
Je ontvangt een salaris in schaal 5, wat neerkomt op bruto minimaal € 2.491- en maximaal € 3.016,-per maand bij een fulltime dienstverband.
Je ontvangt 8% vakantietoeslag plus een eindejaarsuitkering van 3,4% en een reiskostenvergoeding.
Je hebt jaarlijks recht op 108 vakantie-uren.
Je valt onder de Museum CAO.

Sollicitatie

Enthousiast geworden over deze veelzijdige, uitdagende functie? Solliciteer dan snel en wie weet verwelkomen we jou als onze nieuwe collega.

Je sollicitatiebrief en CV kun je vóór 22 april mailen aan Arnold Beumer, P&O adviseur van het Kröller-Müller Museum (arnoldbeumer@krollermuller.nl). De gesprekken zullen plaatsvinden in week 18, op maandag 29 april en donderdag 2 mei 2024.

Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Marleen Wijnbergen, Secretaresse, 0318742737 of marleenwijnbergen@krollermuller.nl.

Het Kröller-Müller Museum wil een museum zijn waar iedereen zich welkom en gerepresenteerd voelt. Met onze prachtige collectie verblijden wij allerlei verschillende mensen. Ook onder onze medewerkers vinden wij diversiteit en inclusie belangrijk. We nodigen dan ook iedereen die zich in deze functie herkent van harte uit om te solliciteren