Bezoek speciaal onderwijsWanneer kan ik op bezoek komen?

Het Kröller-Müller Museum is bij uitstek geschikt voor groepen uit het Speciaal (Voortgezet) Onderwijs. Van november tot maart is het meestal rustig in het museum en kun je makkelijk met je groep op bezoek komen. Wil je toch liever tussen april en november komen? Kom dan bij voorkeur op een vrijdag, of in de middag. Dan is de grote drukte door groepen voorbij. In ons reserveringssysteem kun je zien wanneer het druk is. 

Vraag je schoolcode aan!

Scholen uit het Speciaal Onderwijs (SO en VSO) vallen bij ons onder de regeling voor het basisonderwijs. Zij kunnen gebruik maken van de voordelige schoolcode voor het basisonderwijs. Deze code kost € 50 per schoollocatie. Met de unieke schoolcode kun je het hele schooljaar onbeperkt het museum bezoeken. Lees meer over de schoolcode

Reserveer je bezoek

Een museumbezoek moet je altijd van te voren te reserveren. Doe je dat niet, dan kan het zijn dat we geen plek hebben voor je bezoek en kunnen we je groep geen toegang geven tot het museum. De toegang tot Het Nationale Park De Hoge Veluwe is gratis (inclusief auto’s en/of bus), mits het bezoek tijdig wordt aangemeld via reserveringen@hogeveluwe.nl 

Bezoek reserveren

Welke lesmaterialen sluiten aan bij mijn groep?

Er is een ruim aanbod aan lesmaterialen, op verschillende niveaus. Alle materialen zijn doe-het-zelf methodes die zelfstandig door leerkrachten/begeleiders kunnen worden uitgevoerd. In het overzicht van lesmateriaal kies je zelf welk lespakket het best past bij jouw groep. Ook kun je verschillende lesmaterialen combineren. Op de materialen staan geen niveaus vermeld, waardoor ze voor iedereen te gebruiken zijn. Heb je toch nog vragen? Neem contact op met onze afdeling educatie en bespreek welk programma het best bij jouw groep past.

Kan ik mijn bezoek komen voorbereiden?

Als je een bezoek hebt aangevraagd, kun je eenmalig een gratis voorbereidend bezoek brengen aan het park en museum. Stuur een e-mail naar educatie@krollermuller.nl met de gewenste datum.

Overige informatie