prentenboeken zwaanIn de vrolijke prentenboekenserie Zwaan en haar vriendjes maken kinderen kennis met Zwaan (geïnspireerd op Drijvende Sculptuur, Otterlo van Marta Pan) en haar vriendjes in de beeldentuin en het museum. De succesvolle kleuterserie bestaat uit 3 prentenboeken, een lespakket voor het basisonderwijs, een speurspel voor families, een animatiefilm en veel leuke extra’s voor thuis!

Prentenboeken

Ga samen met Zwaan op zoek naar een vriendje, op bezoek bij kunstenaar Georges Seurat of ontdek de beroemde kunstwerken van De Stijl! Je vindt de prentenboeken Zwaan zoekt een vriendje, Zwaan krijgt stippen, en Zwaan en het raadsel van de vierkantjes in de museumwinkel en de webshop.

speurspel zwaanSpeurspel in het museum

Speciaal voor families met kinderen vanaf 3 jaar is er het Zwaan zoekt een vriendje speurspel. Het spel sluit aan bij het populaire prentenboek Zwaan zoekt een vriendje. Je gaat samen op zoek naar vriendjes van Zwaan in de beeldentuin. Het spel is gratis en ligt in de entreeruimte van het museum.

Zwaan merchandiseZwaan broodtrommels, knuffels, drinkbekers en meer!

Krijg je geen genoeg van Zwaan en haar vriendjes? Neem dan een kijkje in onze museumwinkel en webshop. Hier vind je vrolijke Zwaan-verjaardagscadeautjes: van broodtrommels tot bouwplaat. Veel speelplezier!

Naar de webshop