Instaprondleidingen

Kom meer te weten over futuristische kunstenaars en hun invloed op andere avantgardistische stromingen in Europa tijdens de instaprondleiding. Onze rondleiders nemen je in 45 minuten mee langs de highlights van de tentoonstelling. Deze speeddate met de futuristen kost € 5 p.p en is in het Nederlands en in het Engels te volgen.

Boek je ticket hier 

Klankgedicht-generator

Schuif aan tafel bij woordkunstenaar Wordbites en laat zijn klankgedicht-generator jouw stemming omzetten in een uniek klankgedicht.

Data wordbites

Futuristische nail-art

Klaar voor een mini metamorfose à la futurisme? Laat dan gratis je nagels lakken in futuristische stijl door de nail-artists van Happy Toko.

Data nail-art

Mode in de maak

Wil je net als Balla je outfit pimpen met een kleurrijke accessoire? Ontwerp je eigen modificanti samen met Tinka van Steekje Los. Zij gaat voor je aan de slag en maakt van reststoffen jouw eigen unieke mode accessoire.

Data futuristische accesoires maken

Muzikale performances

Luister naar muziek vol kleuren, vormen en harmonieuze melodieën. Violiste en illustrator Kaja Majoor en cellist Diederik Smulders worden geïnspireerd door het fenomeen synesthesie (waarbij mensen bijvoorbeeld kleuren zien als ze luisteren naar muziek). Tijdens de uitvoeringen hoor je hoe kleuren, vormen en bewegingen omgezet worden in harmonieuze melodieën en bijzondere klanken.

Data performances