Jacht op kunstwerken

In Art Collector maak je kennis met Helene Kröller-Müller en haar grote wens: een museum met de grootste meesterwerken uit de moderne kunst. Stap in Helenes voetsporen en maak jacht op de beste kunstverzameling. Is je collectie compleet? Kom dan naar het museum en onderzoek de kunstwerken uit jouw verzameling met de speciale leskaarten.

Hoe werkt het?

  1. In de klas / aan de keukentafel: speel het bordspel in de klas of thuis. Maak een foto van je verzameling. Of download een voorbeeldverzameling.
  2. In de auto/trein/bus: lees de Art Collector infokrant boordevol weetjes over het museum.
  3. In het museum: onderzoek jouw eigen verzameling met de gratis Art Collector leskaarten. Dit kan met de hele klas, maar ook als duo, alleen of met je ouders. Ideaal dus voor je portfolio!

bordspel Art CollectorBestel het spel

Bestel het spel voor het speciale scholentarief op www.krollermullershop.nl of boek een schoolbezoek en krijg maximaal 2 spellen gratis toegestuurd.

Bestel de infokrant

Kom je binnenkort met de klas op bezoek? Vermeld dan in het aanvraagformulier dat je de gratis infokranten wilt ontvangen. Of mail naar educatie@krollermuller.nl

Leskaarten

Vind en print de gratis leskaarten voorafgaand aan je bezoek. Er zijn twee niveaus:

  • Fris + > Plusklas PO + VMBO
  • Fris ++ > VMBO + onderbouw Havo / VWO

Download de gratis leskaarten

Schoolcode

Heb je een schoolcode? Dan krijg je op aanvraag het spel, een voorbeeld van het lespakket én een infokrant gratis toegestuurd.