Programma

Op drie momenten is er een korte lezing over de ontstaansgeschiedenis en de restauratie. Voor of na de lezing kan een kijkje worden genomen bij het kunstwerk, waar een gespecialiseerd team van vijf schilders werkt aan de reconstructie van het zwarte lijnenpatroon.

Aanmelden

Aanmelden voor dit programma is verplicht. Stuur hiervoor uiterlijk 10 maart een mail naar info@krollermuller.nl onder vermelding van ‘open dag Jardin d’email’ plus de aanvangstijd van de lezing: 11.00-11.30   .   13.00-13.30   .   14.00-14.30

Het aantal plaatsen is beperkt. Het programma is gratis met een geldig entreebewijs voor park en museum

Belangrijke informatie:

Het maximum aantal personen bij het werk is 15 per keer. De maximale tijd om mee te kijken is circa 10 minuten, wellicht is er een korte wachttijd.

Jardin d'émail is niet toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn. Deelname aan de open dag wordt afgeraden voor mensen met overgevoeligheid voor chemische oplosmiddelen en voor zwangere vrouwen.

Bij het kunstwerk worden timelaps opnames gemaakt. Bezoekers kunnen vastgelegd worden. Door aanmelding voor deze open dag gaan bezoekers hiermee akkoord.

Informatie over de restauratie