menu sluiten

Dagje uit in de meivakantie

Heb je zin in een dagje uit in de meivakantie? Bezoek dan het Kröller-Müller Museum. Het museum is geschikt voor het hele gezin en richt zich op moderne en hedendaagse kunst. Bovendien is je museumbezoek ideaal te combineren met een heerlijke fiets- of wandeltocht op de prachtige Veluwe. De natuur staat in volle bloei gedurende de meivakantie, dus dat wordt genieten! Is het Kröller-Müller voor jou de perfecte invulling van een dagje weg in de meivakantie? Lees snel verder. 

Koop je ticket

Kröller-Müller: het leukste dagje weg in de meivakantie

Fijn: het is (bijna) meivakantie! De temperaturen stijgen en het zonnetje laat zich steeds vaker zien. Hoe fijn is het dan om Het Nationale Park De Hoge Veluwe in te trekken? Lekker buiten zijn en nieuwe energie opdoen. En ben je kunst- en cultuurliefhebber? Dan mag een bezoekje aan het Kröller-Müller Museum zeker niet ontbreken.

In en rondom het museum is van alles te beleven, ieder seizoen weer. Bewonder onze tentoonstellingen van grote meesters als Van Gogh, Mondriaan en Picasso en ga op ontdekkingstocht in onze grote beeldentuin. Daar ontdek je ruim 160 sculpturen van grote hedendaagse kunstenaars. Echt waar: je ontdekt altijd wel iets nieuws. Het is maar goed dat de beeldentuin heel het jaar geopend is, ook tijdens de meivakantie.

Leuke kinderuitjes in de meivakantie

Is een museum saai voor kinderen? Echt niet! In het Kröller-Müller is van alles te beleven, te zien en te doen voor kinderen. Wij bieden ook tijdens de meivakantie allerlei leuke activiteiten voor kinderen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een spannend speurspel, een liefdevol date-spel of een creatief schilderspel? En als kers op de taart mogen kinderen zich uitleven in onze grote beeldentuin. Ze gaan zelf op ontdekkingstocht en leren al spelende meer over de kunstwerken. Eén van de favorieten bij kinderen is Jardin d’émail, ontworpen door Jean Dubuffet in 1974. Dit enorme kunstwerk mag aangeraakt worden. Sterker nog: er mag op gelopen en gespeeld worden! Let op: Jardin d'émail heeft afwijkende openingstijden. Lees meer over de Jardin d'émail